Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League: Παραμένει φαβορί η ΑΕΚ, στο «κόλπο» ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Τα σενάρια για την τελική στέψη

Super League: Παραμένει φαβορί η ΑΕΚ, στο «κόλπο» ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Τα σενάρια για την τελική στέψη

Συντάκτης: Agones team
Agones team
28/4/2024 23:23
Με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί της ΑΕΚ στο ντέρμπι «Δικεφάλων» της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ, η συνέχεια της Super League και η ανάδειξη του πρωταθλητή στο τέλος της σεζόν αποκτούν νέο ενδιαφέρον.

Η Ένωση φυσικά παραμένει η ομάδα με τις περισσότερες πιθανότητες, ωστόσο στο «κόλπο» έχουν μπει πλέον τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Ολυμπιακός, με τον Παναθηναϊκό από την άλλη να χρειάζεται ένα θαύμα προκειμένου να επιστρέψει στην κορυφή μετά από 14 χρόνια.

Ξεκινώντας από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, οι «κιτρινόμαυροι» κατακτούν τον τίτλο με δύο νίκες στα επόμενα ματς με Ολυμπιακό (εκτός) και Λαμία (εντός) δίχως να νοιάζονται για τα υπόλοιπα ματς των αντιπάλων τους, ενώ ταυτόχρονα έχουν υπέρ τους όλες τις ισοβαθμίες με τους ανταγωνιστές τους.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη θα ανακηρυχθεί πρωταθλητής μόνο αν πετύχει το απόλυτο στα εναπομείναντα τρία ντέρμπι με ΠΑΟΚ (εκτός), ΑΕΚ (εντός) και Παναθηναϊκό (εκτός), αδιαφορώντας για το τι θα συμβεί στα υπόλοιπα παιχνίδια των ανταγωνιστών του.

Περνώντας στον ΠΑΟΚ, οι «ασπρόμαυροι» χρειάζονται εξίσου το 3/3 απέναντι σε Ολυμπιακό (εντός), Παναθηναϊκό (εντός) και Άρη (εκτός) αλλά και μία απώλεια από πλευράς ΑΕΚ.

Τέλος, στο πιο απίθανο σενάριο, ο Παναθηναϊκός θέλει το 2 στα 2 με ΠΑΟΚ (εκτός) και Ολυμπιακό (εντός) αλλά θα πάρει το πρωτάθλημα μόνο αν η ΑΕΚ δεν κερδίσει κανένα από τα δύο τελευταία της ματς και ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν εξίσου απώλειες ώστε να μην ξεπεράσουν τους 77 βαθμούς.

Η βαθμολογία των πλέι οφ αυτή τη στιγμή:

ΑΕΚ 75

*ΠΑΟΚ 71

Παναθηναϊκός 71

*Ολυμπιακός 70

Άρης 52

Λαμία 35

*ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο

Το πρόγραμμα των πλέι οφ στο εξής:

Εξ αναβολής 5η αγωνιστική - Κυριακή 12 Μαΐου

20:00 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

9η αγωνιστική - Τετάρτη 15 Μαΐου

20:00 Ολυμπιακός - ΑΕΚ
20:00 ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
20:00 Λαμία - Άρης

10η αγωνιστική - Κυριακή 19 Μαΐου

20:00 ΑΕΚ - Λαμία
20:00 Άρης - ΠΑΟΚ
20:00 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.