Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι με ενισχυμένες αποδόσεις!

Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι με ενισχυμένες αποδόσεις!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/5/2024 16:38
Η Τότεναμ υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι (22:00) σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 34η αγωνιστική που θα κρίνει εν πολλοίς τον τίτλο στην Premier League.

Σπουδαία αναμέτρηση με… τρεις ενδιαφερόμενους στο Tottenham Hotspur Stadium του Λονδίνου, καθώς η Τότεναμ αντιμετωπίζει τη Σίτι, με την Άρσεναλ να περιμένει με αγωνία το αποτέλεσμα!

Ο τίτλος περνάει από το «σπίτι» της Τότεναμ για τη Σίτι, καθώς η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα καλείται να πάρει το «τρίποντο» για να περάσει πρώτη και να έχει τον πρώτο λόγο για την κούπα ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής όπου υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ στο Μάντσεστερ.Αυτή τη στιγμή με αγώνα λιγότερο οι «πολίτες» έχουν 85 βαθμούς, έναν λιγότερο από την Άρσεναλ και θέλουν μόνο νίκη επί της Τότεναμ για να ανέβουν στην κορυφή, καθώς με ισοπαλία θα προκύψει ισοβαθμία μία στροφή πριν το τέλος και τότε θα μετρήσει η διαφορά στα γκολ, όπου οι «κανονιέρηδες» έχουν +61 και η Σίτι +58 αντίστοιχα.

Έτσι είναι ευνόητο πως και τα «μάτια και αυτιά» της Άρσεναλ θα βρίσκονται σε αυτό το παιχνίδι, με την ομάδα του Αρτέτα να περιμένει «δώρο» για την προοπτική του πρώτου τίτλου έπειτα από 20 χρόνια από την «άσπονδη φίλη» και συμπολίτισσα.

Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι 1:6.70 X:5.80 2:1.37


Μέσα σε αυτή την κατάσταση το μεγάλο κίνητρο της Τότεναμ δεν είναι φυσικά να κρίνει τον τίτλο, είτε υπέρ της Σίτι, είτε υπέρ της Άρσεναλ, αλλά θέλει από την πλευρά της να εξαντλήσει με κάθε τρόπο τις πιθανότητες να προλάβει την τέταρτη θέση που οδηγεί στο Champions League.

Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου με 63 βαθμούς βρίσκεται στην πέμπτη θέση στο -4 με αγώνα λιγότερο από την Άστον Βίλα και μόνο με νίκη θα εντείνει την πίεσή της ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής όπου θα κριθεί το εισιτήριο για τα «αστέρια».

Πάντως σύμμαχος των «σπιρουνιών» είναι η πρόσφατη παράδοση στις αναμετρήσεις με τους «πολίτες» καθώς έχουν 4/4 στα τελευταία εντός έδρας ματς.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στην Premier League

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.