Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Χιλιάδες ειδικά στους αγώνες της Premier League!

Sportingbet - Χιλιάδες ειδικά στους αγώνες της Premier League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/5/2024 10:50
Στις 22:00, η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενείται από την Τότεναμ στο Λονδίνο, σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 34ης αγωνιστικής της Premier League.

Sportingbet - Build A Bet* στην Premier League!

Νίκη… πρωτιάς

Προς ολοταχώς προς την κατάκτηση του 4ου συνεχόμενου τίτλου βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» αντιμετωπίζουν απόψε την Τότεναμ στο Λονδίνο. Mε νίκη θα ανέβουν στην κορυφή της Premier League και πλέον θα ορίσουν την δική τους… μοίρα την τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δείχνει ανίκητη μετά τον αποκλεισμό της στο Champions League από την Ρεάλ Μαδρίτης και θέλει το 2x2 για να στεφθεί πρωταθλήτρια. Στο… κυνήγι του της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης βρίσκεται η Τότεναμ. Τα «σπιρούνια» με νίκη θα μειώσουν στους δύο βαθμούς της διαφορά από την Άστον Βίλα, η οποία καταλαμβάνει μέχρι στιγμής το τελευταίο «εισιτήριο». Ωστόσο, θα χρειαστούν το «τρίποντο» και την τελευταία αγωνιστική σε συνδυασμό με νέα απώλεια βαθμών από τους «χωριάτες» για να βρεθούν στο Champions League. Η «παράδοση» είναι με το μέρος των Λονδρέζων, οι οποίοι μετρούν τέσσερις συνεχόμενες νίκες κόντρα στην Σίτι για στο πρωτάθλημα.Sportingbet - LaLiga σε Ζωντανή Μετάδοση*!

Να γράψει ιστορία

Τη νίκη που θα την κρατήσει στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου θα ψάξει απόψε η Χιρόνα κόντρα στη Βιγιαρέαλ. Οι Καταλανοί μπορεί πριν δύο αγωνιστικές να επικράτησαν της Μπαρτσελόνα (4-2), ωστόσο, την προηγούμενη άφησαν βαθμούς στην έδρα της Αλαβές (2-2) με αποτέλεσμα να πέσουν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι εναπομείναντες τρεις αγωνιστικές είναι αρκετά κρίσιμες για την ομάδα – έκπληξη του ισπανικού ποδοσφαίρου που θέλει διακαώς την συμμετοχή της στ’ αστέρια της Ευρώπης. Στην Βιγιαρεάλ η νίκη – ανατροπή με 3-2 κόντρα στην Σεβίλλη έδωσε νέο ενδιαφέρον. Τα «κίτρινα υποβρύχια» θα ψάξουν νίκες έως το φινάλε για να καρπωθούν το ευρωπαϊκό «εισιτήριο» του Europa Conference League.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ