Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν

Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
28/4/2024 23:14
Την κατάκτηση του δωδέκατου πρωταθλήματος Γαλλίας -και του τρίτου διαδοχικού- πανηγυρίζει από το βράδυ της Κυριακής (28/4) η Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι πρωτευουσιάνοι λίγες ημέρες πριν το πρώτο ματς των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπορούσια Ντόρτμουντ (1/5), «σφράγισαν» τον τίτλο, παρά το γεγονός ότι χθες (27/4) έμειναν στην ισοπαλία (3-3), στο «Παρκ ντε Πρενς» με αντίπαλο τη Χάβρη.

Το αποτέλεσμα που τους έστεψε και μαθηματικά πρωταθλητές με τρεις «στροφές» να απομένουν για το φινάλε της Λιγκ 1, ήταν η ήττα της Μονακό από τη Λυών με 3-2.

Το συγκρότημα του Λουίς Ενρίκε αποτελεί εκείνο με τις περισσότερες κατακτήσεις του γαλλικού πρωταθλήματος, έχοντας αφήσει πίσω τις υπόλοιπες ομάδες.

Παράλληλα η Παρί θα έχει την ευκαιρία για να πετύχει και το νταμπλ, μια και έχει προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου, εκεί όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Λυών.

Φυσικά από τη στιγμή που είναι στο κόλπο και του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν αποκλείεται να παλέψει ακόμα και για ένα ιστορικό τρεμπλ, αν και ποτέ στο παρελθόν δεν έχει στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.