Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο δρόμος του ΠΑΟΚ για το νέο Τσάμπιονς Λιγκ

Ο δρόμος του ΠΑΟΚ για το νέο Τσάμπιονς Λιγκ

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
20/5/2024 12:01
Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας σε ένα από τα συναρπαστικότερα φινάλε στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πλέον θα διεκδικήσει την πρόκριση του για πρώτη φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση θα έχει νέα μορφή από εδώ και στο εξής αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι στον τρόπο με τον οποίο θα «εισέρχεσαι» σε αυτήν. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα ξεκινήσει από τον δεύτερο προκριματικό γύρο, με τα πρώτα παιχνίδια να διεξάγονται στις 23-24 Ιουλίου και οι ρεβάνς στις 30-31 του ίδιου μήνα.

Ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στους ισχυρούς στον δεύτερο προκριματικό γύρο και εκεί θα είναι λογικά το φαβορί καθώς θα αντιμετωπίσει αντιπάλους όπως η Ελσίνκι (Φινλανδία), η Φλόρα Ταλίν (Εσθονία), η Στεάουα (Ρουμανία), η Κλάκσβικ (Νησιά Φερόε), η Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία), η Λίνκολν (Γιβραλτάρ), η TNS (Ουαλία), η Ρίγα (Λετονία), η Πετροκούμπ (Μολδαβία), και η Γιαγκελόνια ή ηΣλασκ Βρότσλαβ (Πολωνία)μ αυτές βέβαια πάρουν την πρόκριση από τον πρώτο προκριματικό που είναι και το πιθανότερο σενάριο.

Στη συνέχεια θα βρεθεί στον τρίτο προκριματικό όπου το πιθανότερο είναι να βρει μπροστά του μία εκ των Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία), Λουντογκόρετς (Βουλγαρία), Σπάρτα Πράγας (Τσεχία), Μάλμε (Σουηδία), ΑΠΟΕΛ (Κύπρος), Μίντιλαντ (αν πάρει τον τίτλο στη Δανία) ή Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία).

Αν προκριθεί κι από εκεί ακολουθούν τα πλέι οφ όπου είναι γνωστές ήδη οι οι Γιουνγκ Μπόις, Ερυθρός Αστέρας, Γαλατασαράι και μία εκ των Σαχτάρ η Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Σίγουρα το έργο του ΠΑΟΚ δεν είναι εύκολο αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο και μετά από αυτό το πρωτάθλημα θέλει να γράψει κι άλλη ιστορία και να βρεθεί για πρώτη φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχόλια:

akis 20/5/2024 12:27

ασχημο προγραμμα

akis 20/5/2024 12:28

αν παρει μπαπε και σαλαχ ναι

akis.freeb1 20/5/2024 13:47

Εδω και 6 χρονια παιζουμε χωρις φορ ή με υποψια φορ, με μοναδικη αναλαμπη εκεινον τον Κριμτσικ. Καιρος ειναι να χωσει το χερι βαθια στη τσεπη ο Ιβαν και να φερει ενα φορ της προκοπης.

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.