Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Κάηκε» η Τούμπα για τους πρωταθλητές - Τεράστια αποθέωση στη φιέστα του ΠΑΟΚ! (video)

«Κάηκε» η Τούμπα για τους πρωταθλητές - Τεράστια αποθέωση στη φιέστα του ΠΑΟΚ! (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
20/5/2024 01:18
Ο ΠΑΟΚ σε ένα από τα συναρπαστικότερα πρωταθλήματα όλων των εποχών, τερμάτισε στην κορυφή κάνοντας ένα τρομερό 4 στα 4 στο φινάλε των πλέι οφ και πανηγύρισε έτσι τον τίτλο.

Ο κόσμος του είχε συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από το το γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τον Άρη και μετά το τελικό σφύριγμα ξέσπασε σε πανηγυρισμούς. Πολύ γρήγορα οι κερκίδες αλλά και ο αγωνιστικός χώρος γέμισαν με φιλάθλους ενώ στήθηκε και η σκηνή για να γίνει η απονομή του πρωταθλήματος.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε λίγο μετά τις 12 το βράδυ στην Τούμπα με τον κόσμο να αποθεώνει τους παίκτες πριν μπουν στο γήπεδο το οποίο ήταν κατάμεστο.

Μέσα σε ένα πανηγυρικό κλίμα, οι ποδοσφαιριστές του Λουτσέσκου κατευθύνθηκαν πρώτα προς τα αποδυτήρια ξεκινώντας από εκεί τα συνθήματα και στη συνέχεια βγήκαν ένας-ένας στο γήπεδο μέσα σε ένα κλίμα αποθέωσης.

Η νύχτα έγινε... μέρα στην Τούμπα από τα καπνογόνα, οι παίκτες παρέλαβαν ένας-ένας τα μετάλλια τους, ο Κωνσταντέλιας, ο Μιχαηλίδης, ο Βιεϊρίνια και ο Λουτσέσκου ξεσήκωσαν περισσότερο τον κόσμο μέχρι ο Πορτογάλος να σηκώσει το τρόπαιο στον ουρανό της Θεσσαλονίκης!






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.