Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Νιώθω υπέροχα, έχω τρία πρωταθλήματα το ένα μας το έκλεψαν»

Λουτσέσκου: «Νιώθω υπέροχα, έχω τρία πρωταθλήματα το ένα μας το έκλεψαν»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
20/5/2024 00:05
O Ραζβάν Λουτσέσκου εμφανίστηκε κάτι παραπάνω από χαρούμενος και στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Άρη και στάθηκε στον χαρακτήρα που έχει «χτίσει» η ομάδα του.

Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε γι΄ άλλη μία φορά και στο πρωτάθλημα του 2018 και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Τούμπα, τονίζοντας πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα με τον ίδιο στον πάγκο αλλά το ένα του το έκλεψαν.

Αναλυτικά:

«Νιώθω υπέροχα. Νιώθω χαρά, ευτυχία. Ξεκινήσαμε τη σεζόν με τεράστιο αρνητισμό. Λίγοι μας έδιναν πιθανότητες πρόκρισης στους ομίλους της ευρωπαϊκής διοργάνωσης ή κατάκτησης του τίτλου. Ήταν ένα φανταστικό ταξίδι, αλλά κάθε παιχνίδι που παίξαμε μας έδωσε κάτι. Μας χαλύβδωσε, μας έδωσε ψυχολογία και μας έμαθε να μην τα παρατάμε ποτέ. Αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο του γκρουπ. Φτιάξαμε τη νοοτροπία και δεν σταματήσαμε ποτέ να τα παρατάμε», δήλωσε αρχικά ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για ποιο από τα δύο πρωταθλήματα που κατέκτησε είναι πιο εντυπωσιακό.

«Είναι το τρίτο πρωτάθλημα γιατί το ένα μας το έκλεψαν και το πήρε η ΑΕΚ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το πρωτάθλημα, δεν θα ξεχάσω ποτέ τι έγινε. Το δεύτερο δεν κατάφεραν να μας το πάρουν. Αν κάποιος μπει στο σπίτι σου και σε κλέψει είναι δύσκολο για σένα. Υπήρξε μια τεράστια πηγή αδικίας, η οποία μας έδινε δύναμη. Για σήμερα είναι μια φανταστική μέρα γιατί ήταν πιο δύσκολο αυτό το πρωτάθλημα. Μαζί με τις υποχρεώσεις μας στην Ευρώπη δεν ήταν εύκολο να παίζεις κάθε τρεις-τέσσερις μέρες γιατί σου παίρνει ενέργεια, τα παιχνίδια και τα ταξίδια. Αυτό ανέβασε το επίπεδο δυσκολίας. Το συναίσθημα να νιώσεις περήφανος γιατί γράφεις ιστορία είναι μοναδικό. Πήγαμε στους οκτώ της Ευρώπης, πήραμε το πρωτάθλημα, αντέξαμε ένα καθεστώς πίεσης σε όλη τη διάρκεια της σεζόν».


Σχόλια:

akis.freeb1 20/5/2024 05:57

Δωσε πονο !!!

doctorpro 20/5/2024 07:40

Αν δεν την πετάξει δε μπορεί...

SP777 20/5/2024 11:24

Α,τρία έχεις...ε,δε θα ξαναπάρεις άλλο,τέλος ,αυτό ήταν.

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.