Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόντης: «Δεν είναι εύκολο, αλλά ανέλαβα την ευθύνη γιατί πιστεύω πως μπορούμε να βγούμε από αυτή την κατάσταση»

Κόντης: «Δεν είναι εύκολο, αλλά ανέλαβα την ευθύνη γιατί πιστεύω πως μπορούμε να βγούμε από αυτή την κατάσταση»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/5/2024 17:44
Ο Χρήστος Κόντης μίλησε για τους λόγους που τον έκαναν να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Παναθηναϊκού και να αναλάβει ως υπηρεσιακός τεχνικός σε αυτή την πολύ δύσκολη φάση της σεζόν.

Ο Έλληνας τεχνικός που ήταν βοηθός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και εν συνεχεία εργάστηκε φέτος στον Βόλο εξέφρασε την πίστη του στους παίκτες του, παραθέτοντας όσα πρέπει να κάνουν για να πετύχουν τους στόχους τους στα προσεχή παιχνίδια με Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και Άρη στον τελικό του Κυπέλλου, που ουσιαστικά παίζουν ολόκληρη τη σεζόν.

Όσα δήλωσε στην Cosmote TV

Για την μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνει σ’ αυτή τη χρονική περίοδο:

«Δέχομαι αυτή την ευθύνη με μεγάλη χαρά και τη δέχομαι γιατί έχω ζήσει αυτή την ομάδα, ξέρω τι έχει περάσει, ξέρω ότι είναι μια δύσκολή συγκυρία και θεωρώ ότι όλοι μαζί σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή μπορούμε να κάνουμε κάτι. Μπορούμε να κάνουμε αυτό που χρειάζεται αυτή η ομάδα για να βγει από αυτή την δύσκολη κατάσταση».

Πόσο δύσκολο είναι για έναν προπονητή να έχει μπροστά του ελάχιστες ώρες, πριν από ένα τόσο πολύ μεγάλο παιχνίδι που διακυβεύονται πολλά:

«Δεν είναι εύκολο, προφανώς. Όλοι εμείς οι προπονητές θέλουμε χρόνο με τους παίκτες μας, απλώς για μένα είναι λίγο πιο εύκολο λόγω του ότι έχω δουλέψει με αυτή την ομάδα, ξέρω τα περισσότερα παιδιά, αλλά κι αυτούς που δεν ξέρω, τους γνωρίζω τους έχω παρακολουθήσει. Άρα σίγουρα για μένα είναι ένα προτέρημα αυτό. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάποια πράγματα σήμερα (σ.σ. Παρασκευή), θα πούμε κάποια πράγματα, θα δούμε κάποια άλλα στο βίντεο. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι αυτό που έχουμε την Κυριακή, που θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι πιο πολύ στο πνευματικό επίπεδο και αυτό είναι που θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε».Το πνευματικό επίπεδο στα τελευταία ματς δείχνει να μην είναι το υψηλό. Τι είναι αυτό που θα προσπαθήσετε να κάνετε τις ώρες πριν το παιχνίδι είτε συνολικά, είτε κατ’ ιδίαν με τους ποδοσφαιριστές για ν’ αλλάξει:

«Θεωρώ πως αυτό γίνεται κυρίως με τον τρόπο που θα τους μιλήσεις, με τους στόχους που θα βάλουμε μαζί, αυτά που θα πούμε στο meeting που θα έχουμε με τους παίκτες, αυτά που θα πούμε αύριο (σ.σ. Σάββατο). Νομίζω είναι πιο πολύ πράγματα που θα συζητήσουμε, παρά που θα δουλέψουμε στο γήπεδο και που θα τους δείξουμε. Τα παιδιά νομίζω είναι συνειδητοποιημένα, είναι επαγγελματίες, δεν είναι η πρώτη φορά που περνάνε μια δύσκολη κατάσταση. Πρέπει και αυτοί αλλά και εμείς, όλοι στον οργανισμό του Παναθηναϊκού να βρούμε τον τρόπο να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο και εγώ είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος πως θα τα καταφέρουμε».

Περνώντας πλέον σε τακτικό επίπεδο κι έχοντας δει το πόσο έχει αλλάξει ο Ολυμπιακός το τελευταίο χρονικό διάστημα, τι είναι αυτό που περιμένετε:

«Περιμένουμε έναν ίδιο Ολυμπιακό, που πρεσάρει πολύ καλά ψηλά, που δημιουργεί ευκαιρίες, που έχει καλούς παίκτες ειδικά μεσοεπιθετικά, βάζει γκολ κι έχει καλή ψυχολογία. Έχει όλα αυτά τα στοιχεία μιας επιθετικής ομάδας, που έχει κι αυτή έναν μεγάλο στόχο γιατί είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι για την ευρωπαϊκή τους συμμετοχή. Άρα θεωρώ ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς και για τους δύο. Εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό και τα όπλα που έχει».

Σχόλιο:

billmaz 18/5/2024 18:21

Ο πρώτος προπονητής που θα κάνει δύο σοβαρές ήττες και θα αποθεωθεί ! Οι δε οπαδοί μας θα φωνάζουν ρυθμικώς το ονόμα του Γιοβάνοβιτς.

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.