Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κορυφαίος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ ο Φιλ Φόντεν

Κορυφαίος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ ο Φιλ Φόντεν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/5/2024 14:38
Ο Φιλ Φόντεν αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ για τη σεζόν 2023-24, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική χρονιά με 17 γκολ και 8 ασίστ στην πορεία της Μάντσεστερ Σίτι προς την κορυφή.

Για πέμπτη σερί χρονιά το βραβείο του κορυφαίου παίκτη της σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ πήγε στα χέρια ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι. Ο λόγος για τον Φιλ Φόντεν ο οποίος αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος τη σεζόν 2023-24 παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Έρλινγκ Χάαλαντ που ήταν ο περσινός νικητής.

Ο 23χρονος εξτρέμ πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με 17 γκολ και 8 ασίστ σε 34 συμμετοχές αποτελώντας παίκτη-κλειδί των «πολιτών» που βρίσκονται μία «ανάσα» από το 4ο σερί πρωτάθλημα, επίδοση ρεκόρ για το αγγλικό ποδόσφαιρο.

Μετά την απονομή ο διεθνής Άγγλος άσος δήλωσε: «Το να κερδίσω αυτό το βραβείο είναι ένα επίτευγμα για το οποίο είμαι εξαιρετικά περήφανος. Η Πρέμιερ Λιγκ αναγνωρίζεται ως το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο και είναι χαρά μου που προτάθηκα με τόσους πολλούς άλλους σπουδαίους παίκτες που όλοι έχουν απολαύσει ειδικές σεζόν για τους συλλόγους τους. Συνολικά, ήμουν πολύ ευχαριστημένος με τον τρόπο που έπαιξα αυτή τη σεζόν και πραγματικά χαρούμενος που μπόρεσα να συνεισφέρω με τα γκολ και τις ασίστ σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό της Σίτι, τους προπονητές και ειδικά τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς αυτό δεν θα ήταν δυνατό. Και θα ήθελα επίσης να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να ευχαριστήσω όλους όσους με ψήφισαν καθώς το βραβείο σημαίνει πολλά».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κέβιν Ντε Μπρόινε έλαβε το βραβείο τόσο τη σεζόν 2019-20 όσο και τη σεζόνν 2021-22, ο Ρούμπεν Ντίας ήταν ο παραλήπτης της σεζόν 2020-21 και ο Έρλινγκ Χάαλαντ πήρε το περσινό βραβείο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.