Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φιορεντίνα: Στο «Αρτέμιο Φράνκι» θα μπορούν να δουν τον τελικό, όσοι οπαδοί της δεν ταξιδέψουν στην Ελλάδα

Φιορεντίνα: Στο «Αρτέμιο Φράνκι» θα μπορούν να δουν τον τελικό, όσοι οπαδοί της δεν ταξιδέψουν στην Ελλάδα

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
20/5/2024 18:32
Οι οπαδοί της Φιορεντίνα οι οποίοι δεν θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα για τον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στην «OPAP Arena» (29/5), όπως έγινε γνωστό θα μπορούν να δουν τον αγώνα στο «Αρτέμιο Φράνκι» που θα είναι ανοιχτό για το κοινό.

Η ίδια σκέψη υπήρχε και στην πλευρά των «ερυθρόλευκων» όμως έγινε γνωστό ότι τελικά το «Γ. Καραϊσκάκης» δεν θα φιλοξενήσει φίλους της ομάδας.

Στη Φλωρεντία όμως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, καθώς οι «βιόλα» έχουν σκοπό να δώσουν την ευκαιρία στους οπαδούς τους να παρακολουθήσουν από τη φυσική έδρα της ομάδας την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες.

Παρά τις αρχικές προβλέψεις, οι οπαδοί των Ιταλών θα εξαντλήσουν όλα τα εισιτήριά τους για τον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ, όμως πρόκειται για έναν σύλλογο με μεγάλη οπαδική βάση.

Γι' αυτόν τον λόγο όπως έγινε γνωστό, το «Αρτέμιο Φράνκι» θα είναι ανοιχτό και όποιος επιθυμεί μπορεί να αγοράσει εισιτήριο που κοστίζει 5 ευρώ και να βρεθεί στις εξέδρες του προκειμένου να παρακολουθήσει μέσω γιγαντοοθόνων το παιχνίδι.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Η Φιορεντίνα θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους της ότι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το Ολυμπιακός - Φιορεντίνα, τον τελικό του Conference League την 29η Μαΐου στο Αρτέμιο Φράνκι. Η παρακολούθηση του αγώνα θα γίνει μέσα από γιγαντοοθόνες που θα είναι τοποθετημένες στο γήπεδο.

Οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήρια για την Curva Fiesole, την Maratona και την Grandstand με κόστος 5 ευρώ ανά άτομο. Όλοι οι φίλαθλοι που μπαίνουν στο γήπεδο θα χρειαστούν εισιτήριο, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών οποιασδήποτε ηλικίας.

Οι θύρες του σταδίου θα ανοίξουν από τις 19:00 (σ.σ. 20:00 ώρα Ελλάδας) και η κράτηση των εισιτηρίων θα μπορεί να γίνεται από σήμερα 20 Μαΐου, στις 15:00.

Οι φίλαθλοι θα έχουν την δυνατότητα να αγοράζουν εισιτήρια μέσω της επίσημης σελίδας που έχει η Φιορεντίνα για τη διάθεση εισιτηρίων, από το FiorentinaPoint που βρίσκεται στην Via dei Sette Santi 28r και στο Vivaticket».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.