Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μητσοτάκης: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, για τους δυσαρεστημένους Θεσσαλονικείς υπάρχει και το Κύπελλο»

Μητσοτάκης: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, για τους δυσαρεστημένους Θεσσαλονικείς υπάρχει και το Κύπελλο»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
20/5/2024 14:13
Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του 4ου πρωταθλήματος της ιστορίας του έδωσε από τη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός τόνισε παράλληλα, αναφερόμενος στους οπαδούς του Άρη, ότι έχουν την ευκαιρία να φέρουν και το Κύπελλο στον Λευκό Πύργο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα μέτρα που λαμβάνονται κατά της οπαδικής βίας, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων και για ένα πρωτάθλημα που πλησιάζει σε ευρωπαϊκά πρότυπα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για τους λίγους ή περισσοτέρους δυσαρεστημένους Θεσσαλονικείς υπάρχει ακόμα μία ευκαιρία και στον τελικό, να φέρετε και το Κύπελλο στον Λευκό Πύργο. Αισθάνομαι προσωπικά δικαιωμένος για το γεγονός ότι οι δύσκολες αποφάσεις, οι οποίες πήραμε κι αφορούσαν τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος φαίνεται τελικά να δικαιώθηκαν από τις εξελίξεις. Θυμάστε, αναγκαστήκαμε να κλείσουμε τα γήπεδα για δύο μήνες έως ότου τοποθετηθούν κάμερες, να δρομολογηθεί η λύση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και να αυτοματοποιηθούν οι ποινές για κάθε είδους παράβαση.

Και παρότι είχαμε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που κρίθηκε στην τελευταία αγωνιστική, κι αυτό προφανώς μπορεί πάντα να αυξάνει τα πάθη, η συνολική εικόνα των γηπέδων από τότε που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με φιλάθλους, αλλά και στα πλέι οφ, είναι μία εικόνα που προσομοιάζει περισσότερο με ευρωπαϊκά γήπεδα. Πιστεύω ότι και στο ποδόσφαιρο σταδιακά γινόμαστε Ευρώπη»
.

Σχόλιο:

akis.freeb1 20/5/2024 17:41

Στους μισθους να δουμε ποτε θα γινουμε ευρωπη ?

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.