Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro 2024: Με Ζίβκοβιτς, Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς και Γκατσίνοβιτς η προεπιλογή της Σερβίας

Euro 2024: Με Ζίβκοβιτς, Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς και Γκατσίνοβιτς η προεπιλογή της Σερβίας

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
18/5/2024 15:58
Η Σερβία έκανε γνωστή την προεπιλογή των 35 παικτών της για το Euro 2024 και σε αυτήν συμπεριλαμβάνονται ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Stoiximan Super League.

Οι «όρλοβι» θα λάβουν μέρος στο τρίτο γκρουπ της διοργάνωσης και θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Σλοβενία, την Αγγλία και τη Δανία, έχοντας αρκετά δύσκολο έργο αλλά ελπίζοντας σε διάκριση στα γήπεδα της Γερμανίας.

Ο εκλέκτορας Ντράγκαν Στοΐκοβιτς έκανε γνωστή τη λίστα με τους 35 ποδοσφαιριστές στους οποίους δεν βρίσκεται το όνομα του Φίλιπ Τζούρισιτς του Παναθηναϊκού.

Από την άλλη υπάρχουν κανονικά εκείνα των Φιλίπ Μλαντένοβιτς και Νεμάνια Μαξίμοβιτς, με τον τελευταίο να έχει ήδη ανακοινωθεί για τη νέα σεζόν από το «τριφύλλι».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε το όνομα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ, ενώ στην προεπιλογή βρίσκεται και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς της ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

Τερματοφύλακες: Β. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Ράικοβιτς, Πέτροβιτς, Γιοβάνοβιτς

Αμυντικοί: Πάβλοβιτς, Μιλένκοβιτς, Βελίκοβιτς, Μπάμπιτς, Σπάγιτς, Εράκοβιτς, Στόγιτς, Σίμιτς

Μέσοι: Λούκιτς, Γκούντελι, Μακσίμοβιτς, Ίλιτς, Ζντιέλαρ, Μιχαΐλοβιτς, Σ. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Τάντιτς, Μπάζνταρ, Τσίρκοβιτς, Σάμαρτζιτς, Μπιρμάντσεβιτς, Κόστιτς, Μλαντένοβιτς, Γκλούστσεβιτς, Ζίβκοβιτς, Γκατσίνοβιτς, Ράντονιτς

Επιθετικοί: Μίτροβιτς, Βλάχοβιτς, Γιόβιτς, Ράτκοφ, Ιβάνοβιτς


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.