Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Γιουβέντους απέλυσε τον Αλέγκρι με αιχμές για τη συμπεριφορά του!

Η Γιουβέντους απέλυσε τον Αλέγκρι με αιχμές για τη συμπεριφορά του!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
17/5/2024 18:57
H Γιουβέντους ανακοίνωσε επίσημα την απομάκρυνση του Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι από τον πάγκο της, λίγες μόνο μέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Το μέλλον του Ιταλού τεχνικού ήταν ούτως ή άλλως αβέβαιο στον πάγκο της «Βέκια Σινιόρα» αλλά η συμπεριφορά του στο τέλος του παιχνιδιού με την Αταλάντα όπου έφερε την αποβολή του ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους διοικούντες τον σύλλογο.

Ο Αλέγκρι μάλιστα φάνηκε να επιτέθηκε λεκτικά σε δημοσιογράφο μετά το τη λήξη της αναμέτρησης και η όλη του στάση άφησε αλγεινή εντύπωση στον σύλλογο, κάτι άλλωστε που παραδέχτηκε και η ίδια η Γιουβέντους στην ανακοίνωση της!

Πλέον η Γιουβέτνους θα πορευτεί στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια με τον Πάολο Μοντέρο στον πάγκο της, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ενώ έχει ήδη κάνει πρόταση για τριετή συνεργασία στον Τιάγκο Μόττα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Γιουβέντους ανακοινώνει ότι απάλλαξε τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι από τον ρόλο του προπονητή της πρώτης ομάδας

.Η απόλυση ακολουθεί ορισμένες συμπεριφορές κατά τη διάρκεια και μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας τις οποίες ο σύλλογος έκρινε πως δεν συμβαδίζουν με τις αξίες της Γιουβέντους και με τη συμπεριφορά που πρέπει να υιοθετούν όσοι την εκπροσωπούν.


Λήγει μια περίοδος συνεργασίας, η οποία ξεκίνησε το 2014, επανεκκίνησε το 2021 και ολοκληρώθηκε μετά τις 3 τελευταίες σεζόν μαζί με τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. Η ομάδα εύχεται στον Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι καλή επιτυχία στα μελλοντικά του πλάνα»
.


Σχόλιο:

IraklisPapafi 18/5/2024 03:06

Καθαρά προπονητικά, λίγος ειδικά για Γιουβέντους...καμία σχέση με Ιταλούς προπονητές άλλων εποχών ακόμη και με της νεότερης γενιάς. Βλέπε Μόττα, Γκασπερίνι, Ιταλιάνο, Σπαλέτι κλπ Με Αντσελότι, Κόντε και λοιπούς φυσικά καμία συζήτηση...

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.