Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Κόντης ανέλαβε και τυπικά τον Παναθηναϊκό

Ο Κόντης ανέλαβε και τυπικά τον Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
17/5/2024 14:28
Ο Χρήστος Κόντης είναι και τυπικά από το μεσημέρι της Παρασκευής (17/5) ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, αντικαθιστώντας τον Φατίχ Τερίμ.

Ο 49χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής εργάστηκε για πρώτη φορά στους «πράσινους» από το 2021 έως τον Δεκέμβριο του 2023, ως βοηθός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μετά την απομάκρυνση του τελευταίου μετακόμισε στον Βόλο και κατόρθωσε να τον σώσει από τον υποβιβασμό.

Πλέον καλείται να καθοδηγήσει την ομάδα του «τριφυλλιού» στο ντέρμπι της Κυριακής (19/5, 20.00) για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League, εκεί όπου θέλει μόνο τη νίκη για να τερματίσει στην τρίτη θέση και να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Παράλληλα θα είναι στην άκρη του πάγκου και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet κόντρα στον Άρη (25/5).

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν τα αποτελέσματά του είναι καλά σε αυτά τα δύο ματς, δεν αποκλείεται να παραμείνει στο πόστο του και να... μονιμοποιηθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χρήστο Κόντη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Χρήστος Κόντης γεννήθηκε στις 13 Μαΐου 1975 στην Αθήνα. Η ποδοσφαιρική ενασχόληση του ξεκίνησε στον Εθνικό, συνεχίστηκε σε Πανιώνιο, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ολοκληρώθηκε στην Κύπρο στον ΑΠΟΕΛ.

Σε ηλικία 36 ετών έγινε βοηθός προπονητή στον ΑΠΟΕΛ, ως άμεσος συνεργάτης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Έμεινε μαζί του και στον επόμενο σταθμό, στην Αλ Νασρ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Τη σεζόν 2017-18 προσλήφθηκε ως βοηθός προπονητή στον Ολυμπιακό και στο φινάλε εκείνης της περιόδου ανέλαβε πρώτος προπονητής για ενάμισι μήνα.

Δούλεψε ως πρώτος προπονητής ξανά το 2019 για την Χατά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου και παρέμεινε για ένα χρόνο.

Τον Ιούνιο του 2021 ήρθε στον Παναθηναϊκό ως πρώτος βοηθός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, παραμένοντας έως το τέλος Δεκεμβρίου του 2023. Τον Φεβρουάριο του 2024 ανέλαβε την ομάδα του Βόλου, η οποία βρίσκονταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και εν τέλει έχοντας πολύ καλή παρουσία στα play out, διατηρήθηκε στη Super League.

Καλωσορίζουμε τον Χρήστο ξανά στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.