Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τερίμ σε παίκτες: «Είμαι σίγουρος πως θα πάρετε το Κύπελλο»

Τερίμ σε παίκτες: «Είμαι σίγουρος πως θα πάρετε το Κύπελλο»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/5/2024 12:33
Ο Φατίχ Τερίμ βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (17/5) στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί προκειμένου να αποχαιρετήσει τους παίκτες του και δήλωσε σίγουρος για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο Παναθηναϊκός λίγες ώρες πριν είχε ανακοινώσει <bτην λύση της συνεργασίας του με τον Τούρκο τεχνικό τον οποίο και ευχαρίστησε.

Ο Τερίμ αποχαιρέτησε τους μέχρι πρότινος παίκτες τους, εξέφρασε τη σιγουριά τους πως θα κερδίσουν τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τον Άρη ενώ παράλληλα ζήτησε συγγνώμη σε περίπτωση που αδίκησε κάποιον.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ για την συνεργασία μας το πεντάμηνο αυτό. Όταν μίλησα με τον Γιάννη Αλαφούζο του είχα πει πώς πρώτα θέλω να δω πως θα πάει το πρώτο αυτό διάστημα και μετά να δω αν θα συνεχίσω, οι οποίοι δεν πήγαν τόσο καλά τελικά.

Κράτησα έτσι την υπόσχεσή μου. Θέλω να πω ότι είμαι σίγουρος για εσάς ότι θα κάνετε το 2/2 κόντρα στον Ολυμπιακό και τον Άρη και θα κατακτήσετε το Κύπελλο. Αν αδίκησα κάποιον, του ζητάω συγγνώμη. Πάντα ήθελα το καλύτερο για εσάς και την ομάδα»
, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.