Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sold Out το ΑΕΚ - Λαμία

Sold Out το ΑΕΚ - Λαμία

Συντάκτης: Agones team
Agones team
16/5/2024 14:34
Η ΑΕΚ μπορεί να μην έχει πλέον την τύχη της στα χέρια της αναφορικά με την κατάκτηση του τίτλου στη Stoiximan Super League ωστόσο οι φίλοι της θα δώσουν «βροντερό παρών» στο εντός έδρας ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στη Λαμία.

Όπως ανακοίνωσε εξάλλου η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ τα εισιτήρια για το ματς με τους Φθιώτες εξαντλήθηκαν και η OPAP Arena θα είναι κατάμεστη με τους οπαδούς της ΑΕΚ να στηρίζουν τους παίκτες του Αλμέιδα ώστε να φτάσουν στη νίκη την ώρα που θα περιμένουν καλά νέα από το «Κλ. Βικελίδης», όπου αν ο ΠΑΟΚ δεν καταφέρει να νικήσει τον Άρη, θα σημαίνει πως η Ένωση θα διατηρήσει τα σκήπτρα που κατέκτησε πέρυσι.

Η σχετική ανακοίνωση:
«Σήμερα (16/5) το πρωί εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια που είχαν απομείνει για το τελευταίο ματς της σεζόν, την Κυριακή με αντίπαλο τη Λαμία στην OPAP Arena!

Εκεί που όλοι οι υπόλοιποι περιμένουν να μας δουν να λυγίζουμε, ο κόσμος της ΑΕΚ με ένα ακόμη Sold Out δίνει το δικό του μήνυμα!

Ο κόσμος μας, η δύναμη μας, για μια ακόμη φορά δείχνει το μεγαλείο της αγάπης του για την ΑΕΚ και την πίστη όλων για την τελική νίκη.
Όλος ο οργανισμός της ΑΕΚ σας ευχαριστεί μέσα από την ψυχή του.

Σας περιμένουμε την Κυριακή στο Σπίτι Μας και όλοι μαζί θα δώσουμε την μάχη κοντά στην ομάδα και στον Ματίας Αλμέιδα για να μας βρει το τέλος να γιορτάζουμε.

Εσείς δείχνετε τον δρόμο για μια ακόμη φορά»!

Σχόλιο:

SP777 16/5/2024 14:45

back to back!!

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.