Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μεντιλίμπαρ: «Η ΑΕΚ είχε όλη την πίεση, να παίξουμε με ίδια ωριμότητα στον τελικό»

Μεντιλίμπαρ: «Η ΑΕΚ είχε όλη την πίεση, να παίξουμε με ίδια ωριμότητα στον τελικό»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/5/2024 23:00
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στάθηκε στην σοβαρότητα που έπαιξε η ομάδα του κόντρα στην ΑΕΚ καθώς και στην έλλειψη πίεσης εν αντιθέσει με την «Ένωση», ενώ ζήτησε από τους παίκτες τους να παίξουν με την ίδια ωριμότητα για 90 λεπτά στον τελικό με την Φιορεντίνα.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 της ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ανέβηκε στην 3η θέση μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα «γκρέμισε» την «Ένωση» από την κορυφή.

Μετά το παιχνίδι ο τεχνικός του, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δήλωσε στην Cosmote TV:

«Σήμερα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα η οποία είχε όλη την πίεση, γιατί ήθελε οπωσδήποτε να κερδίσει για να πάρει το πρωτάθλημα. Επομένως ήμασταν εμείς η ομάδα που έπαιζε με λιγότερη πίεση».

Για το αν η εμφάνιση της ομάδας του ήταν μία πρόβα ενόψει του τελικού του Κόνφερενς Λιγκ: «Υπάρχουν διάφορες στιγμές μέσα στον αγώνα, και ο αντίπαλος είχε τις καλές του στιγμές τις οποίες όμως δεν κατάφερε να υλοποιήσει. Όμως ο Ολυμπιακός έπαιξε σήμερα με σοβαρότητα, χωρίς πίεση, με πάρα πολλή ωριμότητα. Και είναι στοιχεία που θέλουμε να δούμε στον τελικό. Είναι πράγματα τα οποία θέλουμε να δούμε σε όλη τη διάρκεια γιατί ένα παιχνίδι δεν κερδίζεται μόνο στο 90ο λεπτό».

Για την πρώτη συμμετοχή του Αποστολόπουλου σε αγώνα πρωταθλήματος με τα ερυθρόλευκα: «Σήμερα έπαιξε από ανάγκη γιατί ο Ορτέγκα ήταν τραυματισμένος και ο Ρίτσαρντς μπορεί να προπονείται με την ομάδα αλλά φοβηθήκαμε να ρισκάρουμε γιατί δεν θέλουμε να ξανατραυματιστεί. Έδειξε πολύ καλά στοιχεία όμως το κυριότερο είναι πως έδειξε θάρρος, αυτό μου αρέσει στους ποδοσφαιριστές, να είναι θαρραλέοι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.