Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσιρίλο: «Η Φιορεντίνα είναι φαβορί κόντρα στον Ολυμπιακό»

Τσιρίλο: «Η Φιορεντίνα είναι φαβορί κόντρα στον Ολυμπιακό»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
13/5/2024 17:03
Την άποψη πως η Φιορεντίνα έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Κόνφερενς Λιγκ εξέφρασε ο Μπρούνο Τσιρίλο.

Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ μιλώντας στο «Radio Bruno» αναφέρθηκε στα χρόνια του στην Ελλάδα αλλά και στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ ανάμεσα σε «βιόλα» και «ερυθρόλευκους».

«Πέρασα υπέροχα στην Ελλάδα, μια πολύ σημαντική εμπειρία τόσο σε επίπεδο ζωής όσο και σε ποδοσφαιρικό επίπεδο. Στην ΑΕΚ είχα την τιμή να παίξω στο Champions League και με τον ΠΑΟΚ στο Europa League. Εδώ ζουν πάρα πολύ έντονα για το ποδόσφαιρο, και για έναν ποδοσφαιριστή αυτό είναι κάτι φανταστικό. Το να βρίσκεις τόση ενέργεια όταν μπαίνεις σε ένα γήπεδο είναι μια απερίγραπτη συγκίνηση. Το πιο μεγάλο ματς ήταν με τον Ολυμπιακό, αλλά και με τους άλλους “μεγάλους” της Ελλάδας, παιχνίδια που θεωρούνται όλα ντέρμπι», είπε αρχικά ο Τσιρίλο και πρόσθεσε: «Το επίπεδο πρωταθλήματος; Στην Ιταλία είμαστε σίγουρα πολύ μπροστά από την Ελλάδα, αν και πρέπει να πω ότι δεν είναι εύκολο να παίξεις σε αυτό το πρωτάθλημα, υπάρχουν πολλοί δυνατοί παίκτες. Ο τελικός; Δεν θα είναι εύκολο ματς, αλλά η Φιορεντίνα ξεκινάει ως φαβορί. Το γήπεδο της ΑΕΚ θυμίζει πολύ το “Μαράσι” στη Γένοβα, οι φίλαθλοι είναι προσκολλημένοι στον αγωνιστικό χώρο. Έφτιαξαν ένα όμορφο, υπερσύγχρονο γήπεδο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.