Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Καλλιθέα επέστρεψε στη Super League μετά από 18 χρόνια! (video)

Η Καλλιθέα επέστρεψε στη Super League μετά από 18 χρόνια! (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
9/5/2024 18:05
Στα «σαλόνια» της Super League επέστρεψε μετά από 18 χρόνια η Καλλιθέα, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με τα Χανιά στο «Ελ Πάσο» στην προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ του Νοτίου Ομίλου της Super League 2, διατηρώντας έτσι την ασφαλή απόσταση του +6 από τους Κρητικούς, που ήθελαν μόνο νίκη σήμερα ώστε να μείνουν μαθηματικά στο «κόλπο».

Το ματς ωστόσο δεν ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Βοσνιάδη, μιας και οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και τελικά προηγήθηκαν με το τέρμα του Νίλι στο 15ο λεπτό. Από εκεί και πέρα η Καλλιθέα αντέδρασε και κατάφερε να φέρει τον αγώνα στα ίσα με την κεφαλιά του Μαρότα στο 32’.

Στην επανάληψη, τα Χανιά πάλεψαν ούτως ώστε να βρουν δεύτερο γκολ και είχαν κάποιες ευκαιρίες για να το πετύχουν, παρ’ όλα αυτά, το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, με τους γηπεδούχους που κυνηγούσαν περισσότερο τις αντεπιθέσεις να κρατούν το 1-1 και να παίρνουν τελικά αυτό που ήθελαν εξαρχής από το παιχνίδι.

Έτσι, η Καλλιθέα εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδό της στη Super League μετά από 18 χρόνια αφού η τελευταία φορά όπου αγωνίστηκε εκεί ήταν η σεζόν 2005-2006, ακολουθώντας τον Λεβαδειακό που «σφράγισε» εξίσου την επιστροφή του στα «σαλόνια» πριν από περίπου 20 ημέρες.

Athens Kallithea (Βοσνιάδης): Κότσαρης, Μεχίας, Μαρότα, Μανθάτης (90' Βλάχος), Μπουλούλης, Ματίγια (71' Τσιντώνης), Σίλβα, Μουτίνιο (46' Μουστακόπουλος), Ντεμέτριους (84' Ουές), Κυνηγόπουλος (46' Βασιλόγιαννης), Λουκίνας

Χανιά (Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Ματάους (40 λ.τ. Μαζουλουξής), Μπάτζιος, Κατσουρρί, Σίλα, Λεμονής, Ντιαζ, Τσέλιος, Νίλι (80' Κόλα), Μανουσάκης (71' Ελευθεριάδης), Μάναλης


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.