Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υποβιβάστηκε στην Γ’ Εθνική ο Ολυμπιακός Β’,  τον ακολουθεί ο Παναθηναϊκός Β’!

Υποβιβάστηκε στην Γ’ Εθνική ο Ολυμπιακός Β’, τον ακολουθεί ο Παναθηναϊκός Β’!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
8/5/2024 19:07
Ο Ολυμπιακός Β’ έμεινε στο 1-1 με τον Αιγάλεω και υποβιβάστηκε και μαθηματικά στην Γ’ Εθνική, ενώ από την άλλη αρκετά πιθανό είναι να τον ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός Β’ μετά την ήττα με 2-1 από τον Γιούχτα.

Στην Γ’ Εθνική υποβιβάστηκε ο Ολυμπιακός Β’ ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με το Αιγάλεω εκτός έδρας και δεν έχει πλέον μαθηματικές ελπίδες για την παραμονή στην Super League 2.

Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονταν μόνο νίκη για να μείνουν ζωντανοί στη μάχη της σωτηρίας αλλά βρέθηκαν πίσω στο 25ο λεπτό από πέναλτι του Σταμένκοβιτς και το μόνο που κατάφεραν ήταν να ισοφαρίσουν στο 90+2’ με γκολ του Βλαχομήτρου ύστερα από ασίστ του Λάιντνερ.

Οι Πειραιώτες έμειναν στο -7 δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του ομίλου τους κι έτσι αποχαιρετούν την κατηγορία.

Από την άλλη, το δρόμο προς την Γ’ Εθνική ενδέχεται να ακολουθήσει και ο Παναθηναϊκός Β’ ο οποίος ηττήθηκε με 2-1 από τον Γιούχτα στην Κρήτη. Έτσι αν η Παναχαϊκή νικήσει τον Διαγόρα (10/05, στις 16:00) θα υποβιβαστεί και μαθηματικά στην 3η κατηγορία.

Οι «πράσινοι» βρέθηκαν πίσω στο 3ο λεπτό από γκολ του Κορνιλάκη, ισοφάρισαν στο 28’ με τον Νταμπίζα αλλά δέχτηκε δεύτερο από τον Κωνστανάσιο στο 58’ και δεν είχαν νέα απάντηση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.