Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άστον Βίλα: Το VAR την έσωσε από το κάζο της αγωνιστικής πριν τον Ολυμπιακό (video)

Άστον Βίλα: Το VAR την έσωσε από το κάζο της αγωνιστικής πριν τον Ολυμπιακό (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/4/2024 00:07
Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού, Άστον Βίλα προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο κόντρα στην Τσέλσι αλλά στην επανάληψη εξαφανίστηκε από το ματς, οι «μπλε» ισοφάρισαν σε 2-2 και στο 90+5’ βρήκαν γκολ ανατροπής το οποίο ακυρώθηκε μέσω VAR για φάουλ σε μια αμφισβητούμενη απόφαση. Την έπεσαν στον διαιτητή οι παίκτες των Λονδρέζων στο φινάλε, τραυματίστηκαν Τίλεμανς και Μαρτίνες.

Την ευκαιρία να ξεφύγει προσωρινά με +9 από την 5η Τότεναμ έχασε η Άστον Βίλα, η οποία κρατούσε τη νίκη στα χέρια της στο εντός έδρας παιχνίδι με την Τσέλσι, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων, αλλά ισοφαρίστηκε σε 2-2 στην επανάληψη και στο φινάλε χρειάστηκε το VAR για να αποφύγει την ήττα.

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού προηγήθηκε μόλις στο 4’ με αυτογκόλ του Κουκουρέγια και βρήκε δεύτερο τέρμα λίγο πριν το ημίχρονο με μακρινό σουτ του Ρότζερς (42’). Η ομάδα του Ουνάι Έμερι είχε σε γενικές γραμμές τον έλεγχο απέναντι σε μια νωχελική Τσέλσι η οποία πάντως είχε «αγγίξει» την ισοφάριση στο 35’ με το δοκάρι του Τζάκσον, ενώ στο 16’ ο Σενεγαλέζος φορ είχε βρει δίχτυα αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

Στην επανάληψη η εικόνα ήταν εντελώς διαφορετική, η Άστον Βίλα έδωσε πολλά μέτρα θέλοντας να κάνει διαχείριση αλλά δεν πατούσε καθόλου καλά και στο 62’ δέχτηκε την μείωση από τον Μαντουέκε ο οποίος έκανε ότι ήθελε την αριστερή της πλευρά. Οι «χωριάτες» κατέγραψαν την πρώτη τους τελική στην επανάληψη στο 73’ με ένα σουτ του Μπέιλι και στο 81’ δέχτηκαν την ισοφάριση από τρομερό σουτ του Γκάλαγχερ από τα όρια της περιοχής.

Το ματς κρέμονταν από μια κλωστή, η Άστον Βίλα σπατάλησε τεράστια ευκαιρία στο 90’ με άστοχο σουτ του αφύλαχτου Γουότκινς από το ύψος του πέναλτι ενώ στο 90+5’ η Τσέλσι είχε χαμένο τετ-α-τετ με τον Πάλμερ για την ολική ανατροπή. Στην επόμενη φάση, οι «μπλε» κέρδισαν πέναλτι και μετά από φάση διαρκείας ο Ντισασί έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-3. Ωστόσο το VAR ειδοποίησε το διαιτητή να εξετάσει τη φάση και αυτός ακύρωσε το τέρμα για φάουλ του Μπαντιασίλ σε μια αμφισβητούμενη απόφαση.

Η Άστον Βίλα γλίτωσε το γκολ και είχε μια σημαντική στιγμή μετά από κόρνερ στο φινάλε για να πάρει αυτή τη νίκη. Το 2-2 ήταν το τελικό σκορ, με τους παίκτες της Τσέλσι να την… πέφτουν στον διαιτητή όντας έξαλλοι για το ακυρωθέν γκολ.

Στα αξιοσημείωτα ότι η Άστον Βίλα έχασε με μυϊκό τραυματισμό στον προσαγωγό τον μέσο Τίλεμανς που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 27’ ενώ στο ημίχρονο αντικαταστάθηκε και ο βασικός γκολκίπερ Μαρτίνες που είχε ενοχλήσεις στο δικέφαλο μηριαίο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.