Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βόλος: «Άλλαξε ο VARίστας χωρίς να ενημερωθούμε, ελπίζουμε ο Μανούχος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων»

Βόλος: «Άλλαξε ο VARίστας χωρίς να ενημερωθούμε, ελπίζουμε ο Μανούχος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/4/2024 19:51
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Βόλος λίγη ώρα πριν από το εντός έδρας ματς με τον Πανσερραϊκό για την 6η αγωνιστική των πλέι άουτ, καταγγέλλοντας αλλαγή διαιτητή χωρίς την ενημέρωσή της.

Οι Θεσσαλοί ισχυρίζονται πως ο Μανούχος τοποθετήθηκε τελευταία στιγμή στο VAR και τον καλούν να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, σε ένα πολύ σημαντικό ματς που μπορεί να κρίνει πολλά για τη «μάχη» της παραμονής.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Πληροφορηθήκαμε ότι ο διαιτητής του VAR άλλαξε, χωρίς να έχουμε ενημερωθεί επίσημα.
Ως δια μαγείας, ο πλέον κατάλληλος σύμφωνα με τον κύριο Μάνταλο, είναι ο Μανούχος.
Τα σχόλια δικά σας. Ελπίζουμε ο κ. Μανούχος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων γιατί τα πρωταθλήματα τελειώνουν σύντομα και η Δικαιοσύνη είναι προ των πυλών»
.

Στο ίδιο μήκος κύματος φυσικά και η τοποθέτηση του ισχυρού άνδρα της ομάδας, Αχιλλέα Μπέου που τόνισε: «Μόλις ενημερώθηκα ότι άλλαξε ξαφνικά ο διαιτητής VAR στον εξαιρετικά κρίσιμο αγώνα που δίνει απόψε στο Πανθεσσαλικό ο Βόλος και ανέλαβε ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μανούχος, το μεγαλύτερο «εργαλείο» των τελευταίων δεκαετιών, ο άνθρωπος για τις επικίνδυνες αποστολές.

Αυτός, λοιπόν, είναι Μάνταλε, δεν βάζω το κύριος γιατί δεν συνάδει με μια τέτοια αλητεία, ο κατάλληλος για να φέρει σε πέρας ένα τέτοιο κρίσιμο παιχνίδι; Και όταν η αλλαγή έγινε χωρίς να ενημερωθούν καν οι ενδιαφερόμενοι, πώς να μην εικάσουμε την ύπαρξη δόλου και σκοπιμότητας; Δηλαδή κάνεις ό,τι θέλεις, όπως και όποτε το θέλεις;

Αλλά για όλα αυτά θα μιλήσει σύντομα η Δικαιοσύνη»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.