Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λονδρέζικο ντέρμπι Τότεναμ-Άρσεναλ με Bet Builder και σούπερ αποδόσεις στην Betsson

Λονδρέζικο ντέρμπι Τότεναμ-Άρσεναλ με Bet Builder και σούπερ αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
28/4/2024 00:02
Στο «Tottenham Hotspur Stadium» η Τότεναμ υποδέχεται την Άρσεναλ στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Premier League. Πρόκειται για ένα σπουδαίο ντέρμπι του Λονδίνου λόγω και της μεγάλης βαθμολογικής σημασίας που έχει. Η Τότεναμ μάχεται για να παίξει στο επόμενο Champions League και ψάχνει οπωσδήποτε τη νίκη, ενώ η Άρσεναλ παλεύει για να κατακτήσει το πρωτάθλημα Αγγλίας. Στην πλατφόρμα της Betsson , υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημαστο ποδόσφαιρο σε τεράστια γκάμα αγορών με ασύγκριτες αποδόσεις.Για το Τότεναμ – Άρσεναλ οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Τότεναμ δίνεται στο 4,09** και το διπλό της Άρσεναλ βρίσκεται στο 1,79** στην πλατφόρμα της Betsson . Στη συναρπαστική αυτή αναμέτρηση μπορεί να γίνει και χρήση του εργαλείου Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ BETSSON!

Ενόψει του ντέρμπι Τότεναμ – Άρσεναλ τα προγνωστικά παρουσιάζουν ισχυρό φαβορί και στα στατιστικά μπορεί να βρεθεί η εξήγηση. Η Τότεναμ έχει ρεκόρ 18-6-8 με 65-49 γκολ (12-0 4, 34-21 γκολ – εντός έδρας) και η Άρσεναλ στέκεται στο 24-5-5 με 82-86 γκολ (11-3-3, 39-11 γκολ – εκτός έδρας). Υπάρχει διαφορά στη βαθμολογία, στη φόρμα, αλλά και στην παράδοση.

Εξαιρετικά πλούσια η παράδοση μεταξύ Τότεναμ και Άρσεναλ στην οποία καταγράφονται 61
νίκες για την Τότεναμ, 52 ισοπαλίες και 81 νίκες για την Άρσεναλ με τα γκολ 297-258 γκολ υπέρ της. Στον α' γύρο έφεραν 2-2.

Η Τότεναμ είναι 5η στην κατάταξη και καταδιώκει την Άστον Βιλα. Είχε πολύ χρόνο στη διάθεσή της για να ανακτήσει δυνάμεις και να προετοιμάσει το ματς. Τελευταία φορά έπαιξε στις 13 Απριλίου όταν κι έχασε με 4-0 από τη Νιούκαστλ εκτός έδρας. Στο εσωτερικό της αναφέρουν πως έχουν αφήσει πίσω τους εκείνο το ματς κι έχουν προετοιμαστεί προκειμένου να δώσουν τη μάχη τους κόντρα στη μεγάλη αντίπαλο του Βορείου Λονδίνου. Να σημειώσουμε πως η Τότεναμ εντός έδρας τρέχει σερί τριών νικών.

Η Άρσεναλ, από τη μεριά της, πηγαίνει στο ματς ως η πρωτοπόρος της λίγκας. Έχοντας αποκλειστεί από το Champions League και δίχως άλλες υποχρεώσεις θέλει απεγνωσμένα να κατακτήσει το πρωτάθλημα. «Είναι ώρα να δείξουμε από τί είμαστε φτιαγμένοι», τόνισε ο προπονητής της Μίκελ Αρτέτα μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση και εμφατική νίκη στο εντός έδρας 5-0 επί της Τσέλσι την περασμένη Τρίτη (23/4). Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία της, ενώ σε αμφότερες κράτησε το μηδέν στην εστία της.

Οι αποδόσεις στην Premier League είναι άκρως ελκυστικές με την κούρσα του τίτλου κι εκείνη της εξόδου στο Champions League να βρίσκονται σε κρίσιμες στροφές. Τότεναμ και Άρσεναλ παίζουν ανοικτά και δεν θα αλλάξουν. Ο συνδυασμός του goal/goal με το Over 2,5 βρίσκεται στο 1,71** στην πλατφόρμα της Betsson .

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ σε κομβικό ντέρμπι στην κούρσα του τίτλου

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Super League. Αναμφίβολα είναι ένα κομβικό ντέρμπι στην κούρσα του τίτλου. Ο ΠΑΟΚ θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει, αφού χρωστάει κι ένα ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ η ΑΕΚ πάει στη Θεσσαλονίκη αποφασισμένη να κάνει καθοριστικό βήμα προς τη διατήρηση του τίτλου της.

Στο ματς, ο άσος του ΠΑΟΚ προσφέρεται στο 2,85** με το διπλό της ΑΕΚ να βρίσκεται λίγο πιο χαμηλά στο 2,42** στην πλατφόρμα της Betsson . Για το μεγάλο ντέρμπι των «δικεφάλων» διατίθεται και η επιλογή του Bet Builder, που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό με τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών σ' ένα αθλητικό event.

Για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ τα προγνωστικά έχουν φαβορί καθώς το τελευταίο διάστημα η ΑΕΚ δείχνει να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο από τον αντίπαλό της. Κι αυτό φαίνεται και στα στατιστικά. Ο ΠΑΟΚ έχει ρεκόρ 21-5-6 με 76-30 γκολ (11-2-2, 35-10 γκολ – εντός έδρας) και η ΑΕΚ στέκεται στο 22-9-2 με 75-30 γκολ (9-5-2, 35-19 γκολ – εκτός έδρας).

Η ΑΕΚ είναι αήττητη εδώ και 6 σερί επίσημες αναμετρήσεις (4-2-0) κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αυτή τη σεζόν σε 3 ματς έχει μια νίκη (2-0 εντός), ενώ τα άλλα δύο ματς έληξαν ισόπαλα (1-1, 2-2). Επίσης, δεν έχει χάσει στις δύο τελευταίες επισκέψεις της στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ πάει στο ματς με την ΑΕΚ αναζητώντας αντίδραση. Μετράει πέντε σερί επίσημα ματς χωρίς νίκη καθώς έχει δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες σε αυτό το διάστημα, που είναι το χειρότερό του στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Την περασμένη Τετάρτη (23/4) απέσπασε ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Λαμία εκτός έδρας με γκολ στις καθυστερήσεις του ματς. «Έχουμε διάθεση, αλλά υπάρχει έλλειψη ενέργειας. Σε κάθε περίπτωση, θα παλέψουμε για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής του, Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ LEADERBOARD ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η ΑΕΚ από εκεί που έμοιαζε να βρίσκεται στα σχοινιά στις αρχές του μήνα μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό με 2-1 και την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ (2-2) σε παιχνίδια όπου προηγήθηκε, τώρα, βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Έτσι, μετά τις τρεις απανωτές νίκες (δύο με τον Άρη: 2-0 εντός και 2-1 εκτός και μια με τον Παναθηναϊκό: 3-0 εντός) χρειάζεται πέντε βαθμούς στις επόμενες τρεις αγωνιστικές για να κάνει το back – to – back. Με την ψυχολογία στα ύψη, λοιπόν, θα παραταχθεί στην Τούμπα για να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Πλέον, στην κατηγορία νικητής της Super League οι αποδόσεις την παρουσιάζουν ως πανίσχυρο φαβορί. Χαρακτηριστικά, το ενδεχόμενο να κατακτήσει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα προσφέρεται στο 1,15** στην πλατφόρμα της Betsson και πίσω της βρίσκονται με 10,00** ο Παναθηναϊκός και με 16,00** ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός .

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ