Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Build A Bet* στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

Sportingbet - Build A Bet* στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
28/4/2024 00:02
Στις 17:00, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Λαμία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Στις 19:30, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κοντράρονται στην Τούμπα και μία ώρα αργότερα ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Άρη στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Sportingbet- Αμέτρητα ειδικά στοιχήματα στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

Επιστροφή στις νίκες

Με μοναδικό στόχο το «τρίποντο» που θα τον φέρει ξανά πίσω στις επιτυχίες ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Λαμία στο Φάληρο. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την ισοπαλία (1-1) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη έμειναν οκτώ βαθμούς μακριά από την κορυφή, ωστόσο, έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο μαζί με τον ΠΑΟΚ. Η ισοπαλία κόντρα στον «δικέφαλο του βορρά» την περασμένη Τετάρτη επανάφερε τα χαμόγελα στη Λαμία, η οποία χωρίς άγχος θα παραταχτεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το 2019 καταγράφεται η μία και μοναδική φορά που οι Φθιώτες έχουν επικρατήσει στην έδρα του Ολυμπιακού, όταν συναντήθηκαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου.Sportingbet - Σούπερ αποδόσεις στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος!

Ντέρμπι «δικεφάλων»

Σπουδαίο ματς αναμένεται να διεξαχθεί την Τούμπα, όπου ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κοντράρονται με στόχο το «τρίποντο» για διαφορετικούς λόγους. Οι Θεσσαλονικείς για να μικρύνουν την… ψαλίδα από την κορυφή και οι «κιτρινόμαυροι» για να φτάσουν ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Η νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό με 3-0, έχει δώσει… αέρα τεσσάρων πόντων στην Ένωση και πλέον μόνο από δικά της λάθη μπορεί να χάσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Sportingbet - Κορυφαίο live στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Νίκη για να ελπίζει

Επιστροφή στις νίκες με μία καλή εμφάνιση θα ψάξει απόψε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη στη Λεωφόρο. Οι «πράσινοι» δεν… εμφανίστηκαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να γνωρίζουν την ήττα με 3-0, η οποία μπορεί να αποβεί μοιραία όσον αφορά την 1 η θέση. Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ θα… κυνηγήσει τα «τρίποντα» τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές περιμένοντας την ΑΕΚ κάπου να στραβοπατήσει για να έχει ελπίδες να στεφθεί αυτός πρωταθλητής.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ