Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Σούπερ προσφορά* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

bwin - Σούπερ προσφορά* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
28/4/2024 00:02
Τρεις «στροφές» πριν το φινάλε του Ελληνικού Πρωταθλήματος, η πρωτοπόρος ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα. Τον Άρη υποδέχεται ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο. Με το Ολυμπιακός - Λαμία ξεκινά η 8 η αγωνιστική.

bwin- Build A Bet* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Διπλό… τίτλου

Ένα από τα δύο πιο δύσκολα ματς που έχει μπροστά της η ΑΕΚ είναι το αποψινό στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, μέχρι και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας και φουλάρουν για το repeat. Από τρεις σερί νίκες προέρχεται η ΑΕΚ στο Ελληνικό Πρωτάθλημα και στα δύο εξ αυτών μάλιστα δεν δέχτηκε καν γκολ! Χωρίς νίκη εντός κι εκτός συνόρων, για πέντε διαδοχικά ματς παραμένει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος παράλληλα αποκλείστηκε και από το Europa Conference League. Χωρίς νίκη κόντρα στην Ένωση από τις 19 Φεβρουαρίου 2023 παραμένουν οι Θεσσαλονικείς. Έκτοτε για το Ελληνικό Πρωτάθλημα κα το Κύπελλο ηττήθηκαν τέσσερις σερί φορές. Ισόπαλα με γκολ ολοκληρώθηκαν τα δύο τελευταία ματς των δύο ομάδων. Καιστα δύο προηγήθηκε η ΑΕΚ και ισοφάρισε ο ΠΑΟΚ.bwin- Αξεπέραστο live στοίχημα στο Ελληνικό Πρωτάθλημα!

Τα βλέμματα σε «Καραϊσκάκης» και Λεωφόρο

Στις 17:00 ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Λαμία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Από το 1-1 με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» προέρχονται οι «ερυθρόλευκοι», ενώ παράλληλα προετοιμάζονται για τον σπουδαίο αγώνα κόντρα στην Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League! Χωρίς νίκη από τις 11 Φεβρουαρίου παραμένει η Λαμία. Επιστροφή στις νίκες ψάχνει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη, μετά την βαριά ήττα με 3-0 στην έδρα της ΑΕΚ. Αποτέλεσμα που «ψαλίδισε» τις πιθανότητες τίτλου για το «τριφύλλι».

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ