Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόντης: «Έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα το παιχνίδι, αλλά είμαι αισιόδοξος για το Κύπελλο» (video)

Κόντης: «Έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα το παιχνίδι, αλλά είμαι αισιόδοξος για το Κύπελλο» (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/5/2024 22:44
Απογοητευμένος αλλά ξεκάθαρος αναφορικά με τη σημασία της κατάκτηση του Κυπέλου εμφανίστηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Χρήστος Κόντης, αμέσως μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό που άφησε οριστικά το «τριφύλλι» στην 4η θέση.

Μιλώντας αμέσως με τη λήξη του ντέρμπι στην «Cosmote TV» τόνισε πως οι παίκτες του δεν διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι μετά τη μείωση του σκορ και έδωσε σύνθημα ανασύνταξης ενόψει του τελικού του Κυπέλλου με τον Άρη.

Όσα δήλωσε ο τεχνικός των «πρασίνων»:

«Φάνηκε ότι μόλις δεχθήκαμε το 2-1 στο δεύτερο ημίχρονο, αφήσαμε μέτρα στον αντίπαλο, ο οποίος άρχισε να πιέζει. Μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός αν σε πιέζει είναι δύσκολο. Πρέπει να ήμασταν πιο προσεκτικοί, να διαχειριζόμασταν καλύτερα το παιχνίδι. Είχαμε κάποια θέματα με παίκτες που έπρεπε να βγουν αλλαγή, και δεν ήταν προγραμματισμένες αυτές οι αλλαγές. Κρίμα πραγματικά γιατί δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε. Στο ποδόσφαιρο έτσι είναι, παίξαμε ένα ματς και τέλος. Έχουμε τον τελικό του Κυπέλλου μπροστά μας, δεν υπάρχει άλλη σκέψη από το να πάμε με όλες τις δυνάμεις μας να πάρουμε τον τίτλο. Δείξαμε πράγματα σήμερα, έχουμε ομάδα να τα καταφέρει και θα δουλέψουμε και άλλο στις επόμενες ημέρες. Είμαι αισιόδοξος ότι θα πάρουμε το Κύπελλο».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.