Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Είναι μαγικό αυτό που έγινε, ό,τι έχει συμβεί ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη»

Λουτσέσκου: «Είναι μαγικό αυτό που έγινε, ό,τι έχει συμβεί ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/5/2024 22:39
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εμφανίστηκε εμφανώς χαρούμενος μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Άρη δηλώνοντας πως είναι μαγικό αυτό που συνέβη.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, στάθηκε και στον Ιβάν Σαββίδη ευχαριστώντας τον από την καρδιά του για την ομάδα που δημιούργησε, ενώ ευχαρίστησε και άπαντες στην ομάδα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός επισήμανε πως στο ξεκίνημα της χρονιάς κανείς δεν πίστευε πως η ομάδα θα φτάσει σε αυτό το σημείο ενώ τόνισε πως αυτός ο τίτλος είναι διαφορετικός σε σχέση με αυτόν του 2019.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Είναι φανταστικό, είναι πραγματικά μαγικό αυτό που έγινε. Κανείς δεν μας έδινε πιθανότητες να κάνουμε αυτή την πορεία στην Ευρώπη και να παλέψουμε για το πρωτάθλημα. Είναι φανταστική η πορεία μας.

Είναι απίστευτο πως πήγε αυτό το παιχνίδι. Με την κόκκινη στο τέλος και την πίεση που δεχτήκαμε. Αντικατοπτρίζει ιδανικά όλη τη σεζόν. Την πίστη, τη μάχη που δώσαμε και τις δυσκολίες που περάσαμε. Είναι φανταστικό για εμάς.

Θέλω να επισημάνω κάτι. Είμαστε εδώ και για τον πρόεδρο, ό,τι έχει συμβεί ανήκουν σε αυτόν είναι αυτός που δημιούργησε αυτή την ομάδα, την ενωμένη ομάδα. Τον ευχαριστώ από την καρδιά μου. Είναι ένα βήμα παραπάνω για τον ΠΑΟΚ. Φτάσαμε για δεύτερη σερί φορά στα προημιτελικά ευρωπαϊκός διοργάνωσης.

Θέλω να ευχαριστήσω και όλους τους φιλάθλους μας. Με την υποστήριξη που μας έδωσαν σε όλους τους αγώνες. Κυρίως και πριν από αυτό το παιχνίδι. Μας έδωσαν την αυτοπεποίθηση τους. Είναι και δικός τους του τίτλος και των ανθρώπων του ΠΑΟΚ που είναι παντού.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε μέλη της διοίκησης, στον Κυριάκο, στην Γκοντσάρεβα, στον Γιώργο Σαββίδη, στο επιτελείο μου και σε όλους όσους δουλεύουν στην ομάδα.

Είναι διαφορετικό σε σχέση με το προηγούμενο πρωτάθλημα. Η προηγούμενη ομάδα ήταν φτιαγμένη για τον τίτλο. Δεν ξεχνάμε ούτε τον τίτλο που μας «έκλεψαν» το 2018 και τον έδωσαν στην ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ είχαν φέτος φανταστικές ομάδες, ήταν το πιο δύσκολο και το πιο όμορφο πρωτάθλημα. Είμαι ευγνώμων για τους παίκτες μου»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.