Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρης: «Απόψε παίζουμε για την ιστορία μας και δείχνουμε γιατί είμαστε διαφορετικοί»

Άρης: «Απόψε παίζουμε για την ιστορία μας και δείχνουμε γιατί είμαστε διαφορετικοί»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/5/2024 17:33
Ανακοίνωση με αποδέκτες τους οπαδούς που θα βρεθούν απόψε (19/5) στο «Κλ. Βικελίδης» για το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής της Stoiximan Super League με τον ΠΑΟΚ εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης.

Οι «κίτρινοι» καλούν τον κοσμο τους να δείξει γιατί είναι διαφορετικός από άλλους οπαδούς και ο καθένας απόψε να προσέξει και τον διπλανό του και να μη δώσει δικαίωμα, τονίζοντας ακόμα πως ο Άρης δεν έχει να αποδείξει τίποτα και θα παίξει για την ιστορία του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Φίλοι του Άρη,

Σε λίγες ώρες πέφτει η αυλαία των playoffs. Η ομάδα μας θα κάνει κι απόψε αυτό που κάνει πάντα: Θα παίξει για τη νίκη και μόνο για τη νίκη.

Θα το κάνει μαζί με εσάς. Ομάδα και κόσμος, ένα σώμα μια ψυχή, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη νίκη. Τα εισιτήρια εξαντλούνται. Τα Κλεάνθης Βικελίδης θα είναι κατάμεστο και θα στείλει πάλι τα δικά του μηνύματα.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ. Δεν πρέπει να δώσουμε την παραμικρή αφορμή. Αποτελεί ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ να προστατέψουμε και την ομάδα μας και το «σπίτι» μας γιατί υπάρχει και συνέχεια…

Ο Άρης δεν έχει να αποδείξει τίποτα σήμερα. Σε κανέναν. Θα παίξουμε για τον Άρη, για την ιστορία των 110 χρόνων μας. Για εσάς.

Το αποψινό ντέρμπι είναι μια -ακόμη- ευκαιρία να δείξουμε γιατί εμείς είμαστε διαφορετικοί από όλους τους άλλους.

Στηρίζουμε την ομάδα μας μόνο με τη φωνή μας. Με πάθος, με παλμό, όμως από την άλλη οφείλουμε άπαντες να επιδείξουμε ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ, ΣΥΝΕΣΗ και ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ.

Δεν πρέπει να συμβεί το παραμικρό. Δεν πρέπει να δώσουμε κανένα δικαίωμα, ούτε πριν, ούτε κατά τη διάρκεια, ούτε και μετά το τέλος του αγώνα.

Απόψε προσέχουμε και τον διπλανό μας…

Από νωρίς που θα βρεθείτε στο γήπεδο -οι Θύρες του Κλεάνθης Βικελίδης ανοίγουν στις 17:30- μέχρι τη στιγμή που θα αποχωρήσετε δεν πρέπει να παρασυρθεί κανείς σε οποιαδήποτε περίσταση. Η προστασία του ΑΡΗ είναι πάνω από όλα.

Ραντεβού σε λίγες ώρες στο πιο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Ελλάδας»
.

Σχόλια:

anka 19/5/2024 17:58

1. "Ραντεβού σε λίγες ώρες στο πιο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Ελλάδας".... γελάνε και οι πέτρες....

2. "δείχνουμε γιατί είμαστε διαφορετικοί" ...Συμφωνούμε απόλυτα... είστε οι πιο κομπλεξική ομάδα της Ελλάδας...

akis.freeb1 20/5/2024 03:36

Στο πιο ποδοσφαιρικο γηπεδο τις ελλαδας λεει... χαχχαχχαχαχ ... κλαιω !!! Για αυτο που δεν ειχε ουτε φωτα πριν καμια δεκαρια χρονια λεει ??? χαχαχχα

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.