Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η τελευταία στροφή της Premier League με ενισχυμένες αποδόσεις!

Η τελευταία στροφή της Premier League με ενισχυμένες αποδόσεις!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/5/2024 15:00
Η τελευταία αγωνιστική της Premier League συνοδεύεται με τεράστιο ενδιαφέρον σε όλα τα επίπεδα!

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ (18:00) και με νίκη θα σηκώσει το τρόπαιο του πρωταθλητή για 4η σερί συνεχόμενη χρονιά, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στην ιστορία της Premier League. H ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα βρίσκεται κοντά σε ένα τεράστιο επίτευγμα και θα δώσει τα πάντα για να το πετύχει, κόντρα σε μία ομάδα που είναι εντελώς αδιάφορη, έχοντας εξασφαλίσει την 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Χαμ 1:1.08 Χ:11.50 2:24:00


Έχοντας κάνει ένα εκπληκτικό ντεμαράζ τις τελευταίες αγωνιστικές, η Τσέλσι μπήκε σε θέση να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο και υποδέχεται την βαθμολογικά αδιάφορη Μπόρνμουθ (18:00) για να πετύχει τον σκοπό της. Με νίκη, οι «Μπλε» (60β.) θα «κλειδώσουν» την 6η θέση και θα ολοκληρώσουν με χαμόγελα μία σεζόν που ξεκίνησε με πολλά προβλήματα. Πετυχημένη η χρονιά για τους φιλοξενούμενους, που θα τερματίσουν σίγουρα κοντά στην πρώτη δεκάδα.

Τσέλσι – Μπόρνμουθ 1:1.39 Χ:5.50 2:6.50


Ιστορικό το ματς της Λίβερπουλ με τη Γουλβς (18:00). Βαθμολογικά δεν θα αλλάξει κάτι, αφού η Λίβερπουλ είναι σίγουρα 3η και η Γουλβς θα βρίσκεται δεδομένα στο γκρουπ κοντά στην πρώτη δεκάδα, όμως το μεγάλο ενδιαφέρον αφορά τον Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός αποχαιρετά την αγαπημένη του Λίβερπουλ και το κλίμα στο Άνφιλντ θα είναι σίγουρα φορτισμένο. Τα υπόλοιπα θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα…

Λίβερπουλ – Γουλβς 1:1.16 Χ:7.50 2:17:00


Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στην Premier League

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.