Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χουάνκαρ: «Κόντρα στον Ολυμπιακό θα είναι το τελευταίο μου ματς στη Λεωφόρο»

Χουάνκαρ: «Κόντρα στον Ολυμπιακό θα είναι το τελευταίο μου ματς στη Λεωφόρο»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/5/2024 21:25
Ο Χουάνκαρ αποκάλυψε ουσιαστικά πως δεν θα παραμείνει τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό.

Ο Ισπανός μπακ σε δηλώσεις του στην Cosmote TV ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League αύριο (19/5) τόνισε -μεταξύ άλλων- πως θα τα δώσει όλα στο τελευταίο του ματς στην έδρα των «πράσινων» για να ανταποδώσει την αγάπη που έλαβε τόσα χρόνια από τους φιλάθλους.

Όσα δήλωσε ο Χουάνκαρ:

Για το τι πρέπει να κάνουμε οι παίκτες στο ντέρμπι που ακολουθεί;
«Καταρχάς θα πρέπει ν’ αλλάξουμε αμέσως νοοτροπία και θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσουμε σωστά τον αντίπαλο μας. Είναι το τελευταίο παιχνίδι για τα playoffs και ακολουθεί ο τελικός Κυπέλλου. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα, να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι και να κάνουμε αυτό που πρέπει».

Τι σημαίνει για εσάς η επιστροφή του Χρήστου Κόντη στην ομάδα ως πρώτου προπονητή, έναν άνθρωπου που σας ξέρει και τον ξέρετε πολύ καλά;
«Εκτός του γεγονότος που ξέρει πάρα πολύ καλά την ομάδα, για εμένα είναι μια πάρα πολύ σημαντική επανένταξη. Ας μην ξεχνάμε πως όταν ήταν εδώ μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο, γράψαμε ιστορία, αλλάξαμε πολλά πράγματα, έγιναν σημαντικά βήματα και γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που είναι ξανά εδώ».

Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είστε αναγκασμένοι να πάτε για ένα αποτέλεσμα, τη νίκη, προκειμένου να μην εξαρτάται η ευρωπαϊκή έξοδος στον τελικό Κυπέλλου. Πως αντιμετωπίζεται αυτή την συνθήκη;
«Νομίζω πως αυτό είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό κίνητρο κι όλοι θέλουμε τη νίκη. Θα είναι το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας αυτή τη χρονιά αλλά και για εμένα προσωπικά θα είναι το τελευταίο ματς. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη και προσωπικά θα προσπαθήσω να επιστρέψω όλη την αγάπη και τα συναισθήματα που μου έδωσαν, όλα αυτά τα χρόνια οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.