Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Vistabet - Αμέτρητα ειδικά στην Premier League!

Vistabet - Αμέτρητα ειδικά στην Premier League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/5/2024 00:02
Θρίλερ η τελευταία στροφή στην Premier League, αφού Σίτι και Άρσεναλ διεκδικούν τον τίτλο της πρωταθλήτριας.

Vistabet - Ενισχυμένες αποδόσεις καθημερινά!

Η Μάντσεστερ Σίτι με εκτελεστή τον Έρλινγκ Χάαλαντ νίκησε για πρώτη φορά την Τότεναμ στο νέο της γήπεδο για την Premier League με 2-0, ανέβηκε στην κορυφή και βρέθηκε στο +2 από την Άρσεναλ μια αγωνιστική πριν το τέλος της σεζόν. Οι «πολίτες» ήταν καλύτεροι, είχαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, αν και η φάση που έκρινε το ματς ήρθε στο 86' όταν ο Σον έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ και δεν κατάφερε να ισοφαρίσει. Πλέον, το βλέμμα στρέφεται στην αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ στο «Ετιχαντ», εκεί όπου θέλει μόνο νίκη για να κατακτήσει το τέταρτο διαδοχικό πρωτάθλημα, κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία ομάδα. Πλήγμα για την ομάδα του Γκουαρδιόλα ο τραυματισμός του Έντερσον, ο οποίος θα χάσει και τον τελικό του Κυπέλλου. Η Γουέστ Χαμ επικράτησε της Λούτον, ωστόσο έχασε το τρένο για την Ευρώπη. Οι Λονδρέζοι πλήρωσαν την κακή εικόνα τους τον τελευταίο μήνα, όπου μέτρησαν τρεις ήττες. Για το γόητρο απέναντι στη Σίτι, αν και στο συγκεκριμένο γήπεδο μετρούν οκτώ ήττες σε ισάριθμα ματς. Vistabet - Build A Bet* στην Premier League!

Η Άρσεναλ πέρασε νικηφόρα από το «Όλντ Τράφορντ», επικράτησε 1-0 της Γιουνάιτεντ, ωστόσο το διπλό της Σίτι κόντρα στην Τότεναμ της χάλασε τα πλάνα και την έριξε στη 2η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Αρτέτα βρίσκεται σε εξαιρετικό μομέντουμ, μετρά πέντε διαδοχικές νίκες κι ελπίζει σε... δώρο της Γουέστ Χαμ. Παράλληλα, σε περίπτωση ισοβαθμίας έχει το πάνω χέρι από την ομάδα του Πεπ. Σύμμαχος η εξαιρετική παράδοση, αφού στα δέκα τελευταία εντός με τα «Ζαχαρωτά» μετρά εννέα νίκες και μια ήττα. Η Έβερτον του τελευταίου μήνα έχει το καλύτερο διάστημά της στη σεζόν, είναι αήττητη έχοντας τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Εξαιρετική αμυντικά, έχει κρατήσει το μηδέν στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ