Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λαμία - Άρης 2-4: «Τρελή» ανατροπή και... τεσσάρα (video)

Λαμία - Άρης 2-4: «Τρελή» ανατροπή και... τεσσάρα (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/5/2024 19:58
Ο Άρης νίκησε (2-4) τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoiximan Super League, με τους «κίτρινους» να πραγματοποιούν μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο μέρος.

Αν και για ένα ημίχρονο δεν υπήρχε στο γήπεδο, η ομάδα του Άκη Μάντζιου μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο στην επανάληψη με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λορέν Μορόν κατάφερε να φύγει με το «τρίποντο» από τη Φθιώτιδα ανεβαίνοντας στους 55 βαθμούς και παραμένοντας στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα όπου και θα τερματίσει. Βέβαια στο πίσω μέρος του μυαλού όλων στους Θεσσαλονικείς είναι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet απέναντι στον Παναθηναϊκό στις 25/5.

Από την άλλη το σύνολο του Λεωνίδα Βόκολου στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο πήρε το προβάδισμα και θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα τέρματα αλλά στο δεύτερο μισό... κατέρρευσε και ηττήθηκε για ακόμα μία φορά. Αυτή ήταν η όγδοη αποτυχία της ομάδας της Φθιώτιδας στα πλέι οφ που μετράει και μία ισοπαλία, έχοντας «κολλήσει» στους 35 πόντους και την έκτη θέση κι αποτελώντας τον «σάκο του μποξ» της ειδικής διαδικασίας, δίχως καν να είναι ανταγωνιστική στις περισσότερες περιπτώσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έμοιαζαν να κάνουν ό,τι θέλουν και είναι χαρακτηριστικό ότι είχαν δοκάρι στο 16' με τον Τσιλούλη.



Τελικά άνοιξαν το σκορ στο 35' με τον Τζανετόπουλο κι οκτώ λεπτά αργότερα ο Μάλτσι πέτυχε το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.



Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 47' με ωραίο σουτ του Μορόν και μπήκαν ξανά στο... κόλπο.



Το ματς έμοιαζε να έχει... κολλήσει αλλά ξαφνικά και μέσα σ' ένα δίλεπτο ο Άρης βρήκε δύο γκολ για την ολική ανατροπή.

Αρχικά στο 76' ξανά ο Μορόν με κοντινή προβολή ισοφάρισε 2-2 και πριν καλά-καλά καταλάβουν οι Φθιωτοί τι είχε συμβεί ο Φατόρε με κεφαλιά πέτυχε το 2-3.





Η Λαμία έπαθε ολοκληρωτικό μπλακ-άουτ και στο 89' ο Φετφατζίδης διαμόρφωσε το τελικό 2-4!



Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Χατζηεμμανουήλ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Σίντκλεϊ (90+1' Σαραμαντάς), Τζανδάρης, Νούνιες (66' Στάνκο), Τσιλούλης (66' Κοντονίκος), Σλίβκα (77' Τόσιτς), Μαρτίνες (66' Λέικ), Μάλτσι

Άρης (Άκης Μάντζιος): Χουτεσιώτης, Φατόρε, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Φεράρι (46' Μοντόγια), Βερστράτε, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ (46' Σαβέριο), Γκαρθία (69' Φετφατζίδης), Σαμόρα (84' Πάρντο), Μορόν (81' Ανσαριφάρντ)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.