Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τελικός Κόνφερενς Λιγκ: Μέτρα που θυμίζουν... Πολυτεχνείο στην OPAP Arena και μετακίνηση απευθείας με ΗΣΑΠ για τους οπαδούς του Ολυμπιακού

Τελικός Κόνφερενς Λιγκ: Μέτρα που θυμίζουν... Πολυτεχνείο στην OPAP Arena και μετακίνηση απευθείας με ΗΣΑΠ για τους οπαδούς του Ολυμπιακού

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/5/2024 18:58
Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ με κυριότερο ζήτημα τη μεταφορά των οπαδών του Ολυμπιακού προς την OPAP Arena.

Στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» συναντήθηκαν σήμερα (14/5) αξιωματούχοι της ΕΠΟ, της UEFA και της ΕΛ.ΑΣ συζητώντας για τα μέτρα ασφαλείας, σε συνέχεια της επίσκεψης αξιωματικών της ΓΑΔΑ στο Βέλγιο χθες (13/5) αλλά και αντίστοιχης σύσκεψης στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Ο μεγάλος προβληματισμός αφορούσε στη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια και την OPAP Arena, όπου φαίνεται πως θα προτιμηθεί ο Ηλεκτρικός. Οι τελικές αποφάσεις περί ναυτού θα ληφθούν μαζί με πιο εξειδικευμένα μέτρα, όταν γίνει γνωστός και ο ακριβής αριθμός οπαδών που θα δώσουν το «παρών» στον τελικό, αφού αυτοί της Φιορεντίνα αναμένεται να μην εξαντλήσουν τα εισιτήριά τους κι έτσι οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν έως και 15.000 κόσμο στο πλευρό τους.

Το σχέδιο πάντως φέρεται πως είναι να υπάρξει συγκέντρωση των οπαδών στο σταθμό ΗΣΑΠ του Φαλήρου έξω από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και εν συνεχεία έλεγχος εισιτηρίων του αγώνα πριν μπουν στα βαγόνια, με τους συρμούς να κατευθύνονται στους σταθμούς Πευκάκια και Περισσό χωρίς ενδιάμεσες στάσεις και από εκεί με συνοδεία μονάδων των ΜΑΤ να υπάρξει πεζή πορεία έως το γήπεδο, όπου θα περάσουν άπαντες από τρεις ζώνες ελέγχου.

Ταυτόχρονα θα υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, σε επίπεδο επετείου του Πολυτεχνείου, οι οποίες θα περιπολούν πεζά την περιοχή γύρω από το γήπεδο καθώς και τους σταθμούς κατά μήκος της γραμμής του ΗΣΑΠ, ώστε να αποφευχθούν συναντήσεις οπαδών, ενώ τουλάχιστον 48 ώρες πριν το τελικό γύρω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας θα έχει δημιουργηθεί ένα «Πλέγμα ασφαλείας» και στην επιχείρηση θα συμμετέχει και η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους αλλά και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Το ευχάριστο πάντως σε όλη αυτή την προσπάθεια να μη συμβεί το πραμικρό το βράδυ της 29ης Μαΐου είναι πως οι οπαδοί της Φιορεντίνα δεν έχουν αδελφοποίηση με κάποια ελληνική ομάδα, ούτε και... προηγούμενα με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού...

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.