Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Stoiximan Super League με Missions, Seri & Super Ενισχυμένες Αποδόσεις!

Stoiximan Super League με Missions, Seri & Super Ενισχυμένες Αποδόσεις!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/5/2024 16:09
Η 9η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League είναι και η πλέον καθοριστική στη μάχη του φετινού τίτλου. Ανάλυση και προγνωστικά.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός παίζουν την ίδια ώρα (20:00) σε «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και Τούμπα αντίστοιχα, με την έκβαση των αναμετρήσεων να κρίνει αν θα έχουμε πρωταθλητή ή η αγωνία θα παραταθεί μέχρι το φινάλε.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην Τούμπα, καθώς ηττήθηκε 2-0 από τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ δεν μπόρεσε να πιάσει τα επιθυμητά επίπεδα αγωνιστικής και πνευματικής ετοιμότητας, εμφανώς επηρεασμένη από την τεράστια επιτυχία της πρόκρισης στον τελικό του Conference League λίγα 24ωρα νωρίτερα. Το ψυχολογικό άδειασμα είναι φυσιολογικό σε τέτοιες περιπτώσεις και από τη στιγμή που το ροτέισον δεν βγήκε μεσοεπιθετικά, ο Ολυμπιακός δεν βρήκε τρόπο να διεκδικήσει το παιχνίδι. Η αποφυγή της 4ης θέσης είναι πλέον ο στόχος των Πειραιωτών, ωστόσο το μεγαλύτερο κίνητρο είναι η διατήρηση του ρυθμού και της αυτοπεποίθησης ενόψει του τελικού με τη Φιορεντίνα.

Για την ΑΕΚ η κατάσταση είναι ξεκάθαρη στο Φάληρο. Θέλει το τρίποντο για να μην εξαρτάται από το αποτέλεσμα στην Τούμπα. Ο Αλμέιδα και οι παίκτες του είχαν την άνεση να επικεντρωθούν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τις τελευταίες δύο εβδομάδες, αλλά και να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες.

Super Ενισχυμένες Αποδόσεις για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ!

Η Ένωση έχει δείξει αντανακλαστικά και συνέπεια στα φετινά ντέρμπι, εντούτοις δεδομένα θέλει να αποφύγει τα λάθη που την οδήγησαν στην ήττα 3-2 στην Τούμπα. Η ΑΕΚ ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της κόντρα στη Λαμία εντός έδρας, επομένως μια νίκη επί του Ολυμπιακού την φέρνει αγκαλιά με το back to back στη Stoiximan Super League.

Ο Μεντιλίμπαρ θα πάει ξανά σε ένα ελεγχόμενο ροτέισον, ενώ ο Αλμέιδα έχει σχεδόν όλο το ρόστερ στη διάθεση του πλην του Ρότα. Λεπτές οι ισορροπίες στο Φάληρο, σε ένα ντέρμπι που θα κριθεί εν πολλοίς στην τακτική και την αποφασιστικότητα των ομάδων.

Βet Builder: Goal/Goal & Οver 7,5 κόρνερ & Over 0,5 κόκκινες κάρτες σε απόδοση 5.90

Ο ΠΑΟΚ έκανε το πρώτο βήμα απέναντι στον Ολυμπιακό και με πρωταγωνιστή τον Ζίβκοβιτς επικράτησε 2-0 στην Τούμπα. Με υπομονή, δίχως ρίσκο στο παιχνίδι του και καλά οργανωμένος πίσω από τη μπάλα, πήρε αυτό που ήθελε και έμεινε ζωντανός στην κούρσα του τίτλου.

Θέλει 2/2 κόντρα σε Παναθηναϊκό και Άρη και ένα στραβοπάτημα της ΑΕΚ για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ευεργετική η διακοπή, καθώς το ρόστερ ήταν πολύ καταπονημένο και οι ανάσες ήταν απαραίτητες. Πρακτικά άπαντες είναι στη διάθεση του Λουτσέσκου, που αναμένεται να προχωρήσει σε 2-3 αλλαγές στο βασικό σχήμα για μεγαλύτερη ένταση στο χορτάρι.

Seri για τη Stoiximan Super League!

Ο Παναθηναϊκός την πάτησε στο 0-1 από τον Άρη. Δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει στην πίεση και ουσιαστικά τέθηκε νοκ άουτ από τη μάχη του τίτλου. Δύσκολες οι μέρες που μεσολάβησαν για τους «πράσινους», αφού το κλίμα εντός των τειχών δεν είναι ιδανικό.

Super Ενισχυμένες Αποδόσεις για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Υπάρχει προβληματισμός για τον Τερίμ, εντούτοις στο τραπέζι είναι πάντα και ο στόχος της κατάκτησης του Κυπέλλου στον τελικό με τον Άρη. Σε κάθε περίπτωση, ο Παναθηναϊκός ψάχνει αντίδραση στην Τούμπα, τόσο για πρακτικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους. Σημαντική η απουσία του Ιωαννίδη, εκτός και οι Βέρμπιτς, Σένκεφελντ, Τζούριτσιτς.

Έχει το μομέντουμ ο ΠΑΟΚ και προφανώς πολύ μεγάλο κίνητρο, ο Παναθηναϊκός ωστόσο πάει υποψιασμένος στην Τούμπα.

Bet Builder: Το συνδυαστικό στοίχημα 2-3 γκολ & Over 5,5 κάρτες & Ντεσπόντοφ Over 0,5 προσπάθειες στην εστία σε απόδοση 7.50

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ