Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άγιαξ: Συμφώνησε με Φαριόλι αλλά πρέπει να τα βρει και με τη Νις

Άγιαξ: Συμφώνησε με Φαριόλι αλλά πρέπει να τα βρει και με τη Νις

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
14/5/2024 16:44
Ο Φραντσέσκο Φαριόλι είναι ο εκλεκτός του Άγιαξ για την άκρη του πάγκου, ωστόσο για να μετακομίσει στο Άμστερνταμ, θα πρέπει ο «Αίαντας» να τα βρει και με τη Νις.

Ο 35χρονος Ιταλός τεχνικός την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει εργαστεί με μεγάλη επιτυχία στο γαλλικό πρωτάθλημα και στους «αετούς».

Είναι χαρακτηριστικό ότι για σχεδόν ένα γύρο τους διατήρησε αήττητους, ενώ τους έχει οδηγήσει δεδομένα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την προσεχή αγωνιστική περίοδο, καθώς βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Φαριόλι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα της Κυανής Ακτής μέχρι το 2025 αλλά ήδη με βάση τα όσα αναφέρει η «Telegraaf», έχει ήδη συμφωνήσει να μετακομίσει στην ολλανδική πρωτεύουσα με τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Για να συμβεί αυτό πάντως θα πρέπει ο Άγιαξ να αποζημιώσει τη Νις και δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι οι «αετοί» θα δώσουν τη συγκατάθεσή τους για να μείνει ελεύθερος ο Ιταλός κόουτς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση τα όσα αναφέρουν οι Ολλανδοί, ο Φαριόλι ήταν η τρίτη επιλογή πίσω από τους Έρικ Τεν Χάαγκ και Γκρέιαμ Πότερ, όμως οι περιπτώσεις αμφότερων δεν προχώρησαν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.