Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Mε αρκετές απουσίες προεξέχουσας αυτής του Ιωαννίδη στην Τούμπα

Παναθηναϊκός: Mε αρκετές απουσίες προεξέχουσας αυτής του Ιωαννίδη στην Τούμπα

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/5/2024 15:17
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό (15/5) εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoiximan Super League, με την αποστολή που ανακοίνωσε ο Φατίχ Τερίμ να έχει αρκετές απουσίες.

Όπως αναμενόταν ο πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού», Φώτης Ιωαννίδης, δεν θα θα δώσει το «παρών» καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς και ακολούθησε εκ νέου ατομικό πρόγραμμα, ενώ από ίωση ταλαιπωρείται ο Μπένγιαμιν Βέρμπιτς. Από εκεί και πέρα εκτός είναι ο Αϊτόρ που έχει πάρει άδεια μετά τη γέννηση της κόρης του και οι Μπαρτ Σένκεφελντ, Τζούρισιτς και Βίκτορ Ούγκο, ενώ τραυματίες εδώ και καιρό παραμένουν οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

Στον αντίποδα επιστρέφουν ο Μπερνάρ που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και οι Γεντβάι, Ακαϊντίν που εξέτισαν τις ποινές τους.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελούν οι: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ζέκα, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο και Ακαϊντίν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.