Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ο Ελ Κααμπί ζήτησε χρόνο για να απαντήσει στον Ολυμπιακό αφού έχει πολλές προτάσεις στα χέρια του»

«Ο Ελ Κααμπί ζήτησε χρόνο για να απαντήσει στον Ολυμπιακό αφού έχει πολλές προτάσεις στα χέρια του»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
14/5/2024 12:08
Η διατήρηση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο ρόστερ είναι από τα θέματα που «καίνε» στον Ολυμπιακό, με τις δύο πλευρές να μην έχουν φτάσει ακόμα σε συμφωνία και τον Μαροκινό να έχει «παγώσει» τις συζητήσεις όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα από την πατρίδα του.

Ο 30χρονος επιθετικός φέρεται να έχει πρόταση για «κλειστό» διετές συμβόλαιο από τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Al-Muntakhab» ζήτησε χρόνο για να απαντήσει, ενώ δεν αυτό δεν πρόκειται να συμβεί πριν από τα καλοκαιρινά ματς της εθνικής ομάδας με Ζάμπια και Κονγκό για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.

«Ο Ελ Κααμπί έχει δεχτεί δύο προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία, η πιο σημαντική από τις οποίες είναι αυτή από την Αλ Αχλί της Τζέντα, ενώ υπάρχει μια προσφορά και από το Κατάρ. Ο Μαροκινός έχει ήδη προσελκύσει και ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται η Ίπσουιτς, που εξασφάλισε την άνοδό της στην Πρέμιερ Λιγκ», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι συμβόλαιο για 1+1 χρόνια με τον Ολυμπιακό. Συνολικά φέτος έχει πραγματοποιήσει 47 συμμετοχές με τους Πειραιώτες έχοντας σκοράρει 32 γκολ και δώσει δύο ασίστ σε 3.114 αγωνιστικά λεπτά, αποτελώντας ένα από τα βασικότερα στελέχη των Πειραιωτών και έχοντας τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα λόγω κυρίως της συμβολής του στην ευρωπαϊκή πορεία ως τον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.