Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: «Μην δώσουμε την παραμικρή αφορμή για τιμωρία της ομάδας μας»

ΠΑΟΚ: «Μην δώσουμε την παραμικρή αφορμή για τιμωρία της ομάδας μας»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
11/5/2024 17:54
Ανακοίνωση ενόψει του αυριανού (12/5) εξ αναβολής ντέρμπι για τα πλέι οφ της Stoiximan Super League κόντρα στον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας, εξέδωσε ο ΠΑΟΚ, καλώντας τους φιλάθλους του να τηρήσουν κόσμια συμπεριφορά, μιας και οι τιμωρίες λόγω του νέου αθλητικού νόμου… καραδοκούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η γεμάτη Τούμπα, σε μια χρονιά συνεχών υπερβάσεων έχει παίξει τον καθοριστικότερο ρόλο στη σεζόν κι αυτό οφείλουμε να διαφυλάξουμε και στο τελευταίο σπριντ!

Σας θέλουμε όλους δίπλα μας, με τη φωνή και το πάθος σας, που έδωσε ενέργεια και μεγάλες νίκες στην ομάδα. Χωρίς αντικείμενα, πυρσούς, βεγγαλικά, κροτίδες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να δώσει και την παραμικρή αφορμή για τιμωρία της ομάδας μας ενόψει του ντέρμπι ενάντια στον Παναθηναϊκό την Τετάρτη, η οποία όχι μόνο δεν θα χαριστεί, αλλά θα είναι και δυσανάλογα σκληρή, όπως έχει συμβεί πολλάκις στο παρελθόν.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να προμηθευτούν το ονομαστικό τους εισιτήριο, για τους ίδιους και τα παιδιά τους και να συνεχίσουν να είναι το καύσιμο της ομάδας.

Όλοι μαζί Να γράψουμε κι άλλες σελίδες υπερηφάνειας!»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.