Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Πολύ σημαντική η νίκη μας κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα που έχει πολλή βοήθεια από παντού»

Λουτσέσκου: «Πολύ σημαντική η νίκη μας κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα που έχει πολλή βοήθεια από παντού»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
28/4/2024 22:16
Ως το καλύτερο παιχνίδι της σεζόν χαρακτήρισε το αποψινό ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League που βρήκε νικητές τους Θεσσαλονικείς με 3-2, ο προπονητής των «ασπρόμαυρων», Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε χαρακτηριστικά πως η Ένωση έχει «πολλή βοήθεια από παντού».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου:

«Δεν έχω να πω πάρα πολλά πράγματα. Για μένα ήταν το καλύτερο παιχνίδι που παίχτηκε φέτος. Χωρίς υπερβολή. Με πολλή ένταση, μαχητικότητα, με πολλές καλές στιγμές, σημαντικές ευκαιρίες, με 1-0, με 1-2 και με 3-2. Με νοοτροπία να μην τα παρατάμε καθόλου. Αυτή είναι η σκέψη μου μετά από αυτή τη νίκη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με όσα έχουμε κάνει φέτος όλη τη σεζόν, θα συνεχίσουμε έτσι σε μια φανταστική σεζόν. Πολύ σημαντικό αυτό το αποτέλεσμα, μας δίνει τη δυνατότητα να ξυπνήσουμε φρέσκοι με αυτή τη νίκη απέναντι σε αυτή την πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει επίσης πολλή βοήθεια από παντού.

Έτσι κερδίζεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Είναι κάποιες στιγμές που δεν παρουσιάζεσαι με τη μέγιστη ενέργεια. Για μας είναι λίγο πιο περίπλοκη η κατάσταση το τελευταίο διάστημα, γιατί είχαμε ευρωπαϊκά παιχνίδια, παίξαμε αγώνες με μεγάλη ένταση. Η ενέργεια που καταναλώνουμε, με τα ταξίδια που κάνουμε, που κοιμόμαστε σε ξενοδοχεία κι όχι στα κρεβάτια μας, που γυρνάμε σπίτια μας τα ξημερώματα.

Υπήρχαν αλλαγές συνεχόμενες. Είμαστε μια ομάδα που μπορεί να μην έχει την απόλυτη εμπειρία σε σχέση με άλλες ομάδες, όπως η Μπριζ για παράδειγμα, οπότε είναι φυσιολογικό μέσα σε αυτή την πορεία να υπάρχουν στιγμές που δεν θα βρισκόμαστε στο μέγιστο δυνατό. Το έχω πει πολλές φορές αυτό, το έχω επισημάνει»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.